Aqvia kolsyremaskin ger de bästa bubblorna

Aqvia kolsyremaskin är framtagen av Europas ledande gasleverantör Aga. Aga har hundraåriga anor samt sina rötter här i Sverige. Aqvia är ett idé för kolsyrade drycker i hemmet, där man säljer allt från själva kolsyremaskinerna till gaspatronerna, aromer, essenser samt öviga komplement.

Aga är ett prestigefyllt affärsverksamhet som vill ge sina kunder det bästa på marknaden och när man tog fram Aqvia kolsyremaskin så var man noggrann med alla detaljer. För attraherande och tidstypisk form tog man assistans av den erkända formskaparen Eva Lilja som redan jobbat med giganter som IKEA samt Alcro. Lilja skapade Aqvia Exclusive i minimalisktiskt, skandinavisk anda. Materialen var rostfritt stål som specialbehandlats för att man skall slippa osmickrande fingeravtryck på kolsyremaskinens ytor, samt plast. Eva Lilja gjorde fem varianter på Aqvia Exclusive, alla med varsin detaljfärg av bäckmörkt, brunt, brandgul, lime eller creme, detta för att alla hem ska få access till en kolsyremaskin som matchar in i den övriga inredningen.

I flera tester för kolsyremaskiner har Aqvia kolsyremaskin stått sig bäst, oftast i topp men om inte som nummer ett så alltid bland topp tre. Den största konkurrenten är klassikern Sodastream, men Wassermaxx är oxå ganska poppis. Stilmässigt vinner Aqvia lätt med sin sobra form och både vad gäller användarvänlighet samt själva kolsyran den producerar får den alltid goda betyg.

smaksatt kolsyrat vattenkolsyremaskin kolsyrat vatten

Kolsyrade drycker är mer eftertraktade än någonsin. Antagligen är vi bortskämda, men de flesta av oss föredrar att inmundiga frsächt bubbelvatten före ej kolsyrat. Detta märks framför allt på hur mycket kolsyrat vatten som säljs i handeln var år. För varje år som går så ökar försäljningen. De smaksatta, kolsyrade dryckerna är de som är på snabbast frammarsch, vi älskar den svaga, friska smaken av frukt eller bär i vårt bubbelvatten och oftast innebär dessa smaker inga tillägg kalorier vilket oxå är en enorm favör idag när vi blir allt mer medvetna om vad vi stoppar i oss.

Dricka är förstås oxå populärt, men allt fler väljer sockerfria varianter. Med en egen Aqvia kolsyremaskin kan man göra sitt eget kolsyrade vatten samt krydda fritt med antingen bordsvattenaromer eller läskessenser. Man kan till och med göra egen cider! Det finns flertal affärsverksamhet som säljer aromer, essenser samt koncentrat för kolsyrad dryck, bl a Aga Aqvia, Aromhuset, Sodastream samt Sonjo – och flera har sockerfria varianter.

När man själv kolsyrar och smaksätter sitt vatten så sparar man en del pengar, särskilt på sikt. Kranvatten är mycket kap, för att inte tala om hur rent samt fräscht det är! Läskkoncentrat och bordsvattenaromer kostar lite, men inte tillnärmelsevis så mycket som färdigsmaksatta drycker gör. Själva kolsyremaskinen är förstås en aning av en penningplacering, men också de pengarna tjänar man snabbt in om man dricker mycket kolsyrad dryck.

När man handlar en Aqvia kolsyremaskin så får man en kolsyrepatron på köpet. Denna räcker till ca 60 liter vatten samt när den tar slut lämnar man in den till sin återförsäljare samt handlar en ny. Aqvia kolsyremaskin hittar man i de flesta elektronikbutiker.