Aromhuset inspirerar till att skänka smak till kolsyrat vatten

Välj bland 22 skilda smaker för kolsyrat vatten

Aromhuset är ett koncept framtaget inom det mångfacetterade företaget Gert Strand AB. Konceptet erbjuder bordsvattenaromer till kolsyrat vatten och sortimentet innehåller 22 unika smaker som går att kombinera på flera skilda sätt. Aromhusets bordsvattenaromer är främst framtagna för att smaksätta kolsyrat vatten utan att addera onödiga kemiska tillsatser och socker och är därmed bästa i alla möjliga tänkbara dieter. Därutöver kan man experimentera med smakerna och smaksätta yoghurt, hemgjord glass, eller övrigt.

sodastreamer kolsyrat bubbelvatten smakerläskvichyvattenmineralvatten

Aromhuset har 22 smaker för bordsvatten, 5 smaker för vispgrädde och fyra smaker för kaffe (plus ytterligare två i storpack). De flesta är de fullkomligt fria från såväl socker som sötningsämnen vilket har gjort dem otroligt populära bland diabetiker, LCHF:are och lågkaloribantare – bland många andra.

Aromhusets bordsvattenaromer lämpar sig för alla

Aromhusets bordsvattenaromer är inte framställda enbart för människor som följer någon särskild diet, utan är ett nyttigt alternativ åt alla människor. Istället för saft, läsk och sockrig juice kan barnen nu dricka en ”skojig” dryck utan negativa effekter på vare sig tänder som blodsocker och andra hälsoaspekter. Man får bubblorna, och man får smaken, men man slipper allt det dåliga som kolsyrade drycker oftast för med sig.

Investera i egen kolsyremaskin – för naturen!

Smaksatt, kolsyrat vatten finns förstås att köpa klart från affären, märken som Ramlösa och Loka säljer som aldrig tidigare! Denna enorma marknad av buteljerat vatten har dåliga konsekvenser på såväl miljö som privatpersoners plånböcker. Per lite kostar buteljerat vatten många gånger mer än kranvattnet hemma, därutöver är det inte lika nyttigt. Lägg därtill effekten som påverkar miljön med alla långväga transporter från fabrikerna till varuhusen, och det släpande av fulla och därpå tomma flaskor som människor får utstå för att få hem sina kolsyrade drycker och sedan fullborda sin uppgift som goda medborgare genom att panta flaskorna när de är urdruckna.

För att undgå gynna denna kedja, som kan förefalla överdriven bara för att man ska erhålla tillgång till gott vatten hemma, så kan man handla en egen kolsyremaskin. Dessa maskiner är idag avsevärt bra och skänker samma sorts bubblor som man får i vattnet från affären. De kostar mellan 600 och några tusen kronor – pengar som snabbt tjänas in om man konsumerar mycket kolsyrat vatten.

Fler valmöjligheter om man själv smaksätter sitt kolsyrade vatten

Med en egen kolsyremaskin kan man kolsyra just så mycket vatten man vill, i samma stund som man ska hälla i sig det. Man kan smaksätta sina bubblor med Aromhusets bordsvattenaromer med den smak man är sugen på för tillfället och man kan skapa egna smakkombinationer efter personligt tycke. Olika familjemedlemmar kanske vill ha olika smaker på sitt bordsvatten? Inga problem! En flaska av Aromhusets bordsvattenaromer är så billig och liten att man lätt kan ha flera stycken i hemmet – som passar alla familjemedlemmars smaker.

För ultimata kolsyreeffekt ska det vatten man använder i kolsyremaskinen vara riktigt kallt då kolsyra håller bättre i låga temperaturer. Bordsvattenaromerna kan tillsättas antingen före eller efter att man kolsyrar vattnet, men bästa blandningseffekt uppnås om man tillför smak innan man sätter flaskan i kolsyremaskinen. Med tanke på att de flaskor som används i kolsyremaskiner är återförslutbara så är det bara att placera sin flaska med smaksatt, kolsyrat vatten i kylskåpet efter att samtliga har blivit serverade.