Bjud på ditt eget sodavatten

Idag så finns det ju så många skilda drycker att handla i butiken men faktum är att en av de drycker som fortsatt toppar listan av favoriter är soda vatten, mineralvatten helt enkelt. En del tycker dock att det är till fullo galet att gå och handla sodavatten i butiken när man själv kan göra sitt eget bordsvatten med kolsyrat vatten. Det enda man behöver är bordsvattenaromer för sodavatten samt en kolsyrepatron.

Sodavatten

En drink som man mår bra av och som smakar gott

Man kan förstås hälla I sig helt vanligt vatten utan natriumkarbonat och vidmakthålla att detta är världens ultimata drink. Men för flertal så blir det här för trist i längden och man föredrar något kul såsom clubsoda. Kolsyrat vatten är roligare att dricka vilket kan bero på att det bubblar så skojigt i näsan och kanske även på att kolsyran tar fram smaken på ett så snyggt sätt.

När du bjuder din gäst på ett glas kolsyrat vatten med smak så kommer du förmodligen att få ett ja. Detta är icke alkohol och det är heller intet som kommer med socker eller annat som kan vara onyttigt. Om du ser till att ha kyligt bordsvatten med smak redo så är det en verklig hit och det särskilt under varma sommardagar.

Smaker som allihopa tycker om är inte så svåra att upptäcka

Om du vill bjuda vänner samt familj på clubsoda med smak så kanhända du funderar på vilken essens som kommer att gillas av samtliga. Det finns förstås inte en enda smak som samtliga tyckerom. Ifall du behåller neutral smak så kommer det måhända att funka bäst men det är ju en aning trist.

Ta en titt i matbutiken och se vad de stora dryckestillverkarna satsar på. Bär är populärt såväl som granatäpple. Det här är sådant som flertal gillar och du behöver icke göra det hela svårt med märkliga essenser (som absint, vanilj och toffee kola) som ingen har hört talas om.

Experimentera bara när du skall intaga sodavattnet själv

Om du är nyfiken på hur olika smakessenser kommer att funka med din kolsyremaskin så ska du tänka på att ej experimentera på gäster. Det här är inte alltid så populärt. Aromhuset har 25 smaker, sortimentet finns online på allt-fraktfritt.se, Webhallen, Tradera med flera.

Då är det bättre att du testar lite annorlunda smaker då det bara är du och dina närmsta som skall dricka det kolsyrade vattnet. Blir det icke så gott så är det inget att skämmas för. Man måste prova sig fram för att hitta korrekt balans och bästa smak.

När man väl kan göra sitt eget sodavatten så är det ju också lätt att göra goda drycker som bål. Det här passar I synnerhet bra till festen då gäster ej har något emot att ta en alkoholhaltig drink med sodavatten och god smak. Ifall det finns gäster som ska köra hem så kan du jämt erbjuda mineralvatten med smak helt utan alkohol. Detta blir en trevlig handling som i ett roligt glas verkligen höjer stämningen på festen.