Bli av med kilon genom att byta ut läsken mot smaksatt bordsvatten

Det är lätt att byta ut läsken mot fräscht, kolsyrat vatten

Smaksatt kolsyrat vatten har helt klart en annan karaktär än sötsliskig läsk, det är fakta. Den som har vant sig vid att intaga läsk kräver ofta denna förfriskning och nöjer sig inte med vatten som ersättare – men det är verkligen lättare än man tror att avsluta den dåliga vanan! Kolsyrat vatten är lika hälsosamt som vanligt vatten, det vill säga supernyttigt!

Vatten har fantastiska egenskaper som bidrar till god hälsa. Det är energigivande, uppiggande, renar kroppen från toxiner och slaggämnen, får igång matsmältning och tarmaktivitet, smörjer hud, leder och – självklart – släcker törst bättre än någon annan dryck.

kolsyrat bubbelvatten smakerkolsyrat bubbelvatten essenserbordsvatten smakerläskkoncentratmineralvattensodavattenbordsvatten

Drycker som gör en törstigare

Dricker man sockriga drycker som saft och läsk, eller vätskedrivande drycker som te och kaffe så leds man bara till att dricka mer och mer därför att törsten aldrig släcks. Den bästa törstsläckaren är vatten – enkelt, billigt, friskt, vanligt vatten.

Kolsyrat vatten är gott och hälsosamt

Det kolsyrade vattnet är roligare än alldagligt kranvatten, och eftersom kranvattnet är det nyttigaste vattnet man kan dricka så kan man förena de två genom att använda en kolsyremaskin för att ge kolsyra åt det billiga kranvattnet. Kolsyremaskiner kostar inte så mycket, och dricker man massor kolsyrat vatten så tjänar man snart in pengarna man har investerat i maskinen i förhållande till de pengar man skulle ha spenderat på buteljerat bubbelvatten.

Kolsyrat vatten med smak

Man kan sätta smak på vattnet man kolsyrar hemma med Aromhusets bordsvattenaromer, för vänlig smak utan sötma. Med Aromhusets aromer får man vatten som liknar de dyra drycker man köper i affären – som LOKA och Ramlösa, men för en bråkdel av pengarna.

Aromhusets bordsvattenaromer är framtagna efter massor av tester så att samtliga de 22 smakerna ska vara komplett balanserade. Resultatet var mödan värt för alla 22 bordsvattenaromer är fantastiska. Smakpaletten sträcker sig från mjuka smaker som Banan, Vanilj, Fläderbrom samt Toffee Kola till riktiga vuxensmaker såsom Pepparmint, Citron-Lime samt Absinth. Däremellan finns såväl typiska smaker som Jordgubbe och Päron som exotiska smaker som Kaktus, Melon och Cherimoya. Tack vare aromernas låga pris och höga koncentration så är det lätt att köpa flera på en gång, risken är annars att det blir för svårt att välja.

Bli av med kilon med vattnets hjälp

Om man lyckas bryta den dåliga vanan att dricka läsk i tid och otid och substituera läskdrickandet med kolsyrat vatten som kan få smak med Aromhusets bordsvattenaromer, så kommer man att bara med hjälp av denna ändring att bli av med kilon.

Allt fler vänder sig till dieter av skilda slag i kampen mot övervikten, somliga är med ihållande livsstilsförändringar än andra som LCHF och 5:2-metoden, medan andra är extrema dieter som bara pågår under viss tid, som pulverdieter samt andra, extremt kalorireducerade dieter. Oavsett vilken diet man ägnar sig åt så kan man njuta av Aromhusets bordsvattenaromer i sitt kolsyrade vatten. De innehåller noll kalorier och därför också noll kolhydrater och har sålunda ingen effekt på blodsockret.