Egengjort kalorifritt lingonvaten

Aromhuset presenterar nu en svensk klassiker bland bordsvattenaromer, nämligen Lingon. Aromhusets lingon kan användas varje dag, när som helst, utan att addera ens diet några kalorier, bara gudalik, äkta smak!

Gert Strand AB ligger bakom Aromhuset som nu lanserar en ny smak för kolsyrat vatten – lingon. Lingonet är ett bär som växer i stora delar av vårt rike, men som däremot är sällsynt i flera andra länder. Det är rött till färgen och har normalt ömsint, sötsur smak som för tankarna till skogen. Vem har inte plockat lingon som barn och ätit tills hela ansiktet blivit rött?

kolsyremaskin

Tillsammans med den nya lingonsmaken kommer ytterligare två övriga smaker till Aromhusets redan gedigna sortiment, vilket gör att det nu finns hela 23 smaker för kolsyrat vatten att smaka. De andra nya smakerna är pepparmint och smultron och går att påträffa på www.allt-fraktfritt.com.

När man är sugen på smaksatt vatten så brukar man bege sig och handla en flaska Ramlösa eller Loka för dyra pengar. Det är framtaget att det renaste och mest hälsosamma vattnet finns i våra svenska kranar, så en kolsyremaskin för att kolsyra sitt egna vatten är en mycket förnuftig satsning som man snabbt tjäna in om man dricker stora mängder kolsyrat vatten. Det går självklart att producera egen läsk på dessa också och Gert Strand AB har goda läskaromer för alla smaker.

För att smaksätta sitt hemkolsyrade vatten behöver man ingenting mer än sin lilla flaska från Aromhuset. Dessa kostar omkring 30 kr och räcker till hela 15 liter vatten! Man ska sammansätta två ml arom till 1 liter kolsyrat vatten och det kan dels åstadkommas med den lilla flaskans kork alternativt med en doseringspipett som följer med när man handlar aromer från www.allt-fraktfritt.com.

Kolsyrat vatten är ett mer hälsosamt val till läsk och ifall barnen tillåts välja smaker att smaksätta sitt vatten med så tycker de i regel att det är det bästa man kan dricka. Sanningen är att smaksatt vatten är väldigt smakligt, Aromhusets smaker smakar naturligt och skänker precis tillräcklig mängd smak. Kolsyrat vatten får inte ha överdriven smak, då känns det snart mer som läsk, och detta har man verkligen lyckats med när man tagit fram Aromhusets smaker för kolsyrat vatten.

Gert Strand AB har sålt aromer i åtskilliga år och vidareutvecklar sortiment och produkter oavbrutet. Övriga saker man kan hitta på www.allt-fraktfritt.com är gräddaromer, kaffearomer och det helt kalorifria sötningsmedlet Sucralose. Samtliga dessa produkter är perfekta för de som håller varierande typer av dieter och önskar minimera sitt intag av kalorier och kolhydrater. Aromhusets smaker lämpar sig också för diabetiker då de inte ger någon som helst blodsockerpåverkan.

För att testa Aromhusets nya fantastiska bordsvattenarom Lingon, surfa in på www.allt-fraktfritt.com och beställ en flaska, alla försändelser skickas utan fraktkostnad!