Extra syrlighet med citronsmak i det kolsyrade vattnet

Title=Ordna gott bordsvatten på egen hand
Tags=kolsyrat vatten, kolsyremaskin
Category=1
UserCategories=kolsyrat vatten|bantning|viktminskning|socker|hembryggning|tips|nyheter|blogg|uncategorized
Content=Gör eget bordsvatten och spara slantar

Att fixa till sitt eget bordsvatten, men kolsyra, smak samt hela baletten, är enklare än man tror. Man behöver en kolsyremaskin och bordsvattenaromer från Aromhuset, därnäst är man klar att sätta igång.

En flaska kolsyrat, smaksatt vatten som produceras i hemmet med det egna kranvattnet går på omkring fem kronor litern, då är priset för kolsyran samt bordsvattenaromen inräknad – vattnet i sig är ju i stort sett kostnadsfri. Vad kostar en liter kolsyrat, smaksatt Ramlösa, Loka, eller Vichy Nouveau? Inte fem kronor i alla fall – inte ens tio.

sodastreamer kolsyrat mineralvatten smakerläskeblaskvichy vattenmineralvatten

Visst kostar det en del att handla hem en kolsyremaskin, men dricker man stora mängder kolsyrat vatten så har man snart tjänat in pengarna. Med hjälp av en kolsyremaskin kan man dessutom tillverka egen läsk när suget smyger sig på, Aromhuset säljer också fantastiska läskkoncentrat som består av 80 % mindre socker än de flesta läsksorterna i butikerna, en del är till och med fullkomligt sockerfria.

Sätt smak på ditt hemgjorda bordsvatten hur du vill!

Tillbaka till bordsvattnet. Smaksatt, kolsyrat vatten har exploderat i popularitet sedan det introducerades på marknaden i inledningen av 2000-talet. Visst kunde man hitta Vichy Nouveau med touch av citron också innan dess, men de många skilda, ganska exotiska, smakerna har anlänt i en rasande hastighet de senaste åren. Och det ÄR utsökt! Istället för sötsliskiga drycker kan man nu få njuta av diskreta, uppfriskande smaker i frånvaro av adderad sötma, något som många av oss minsann gillar.

I Aromhusets sortiment av bordsvattenaromer ingår 22 olika smaker

Aromhusets bordsvattenaromer inkluderar 22 olika smaker. Dessa går att blanda med varandra vilket leder till en uppsjö av möjliga smakkombinationer. Bara fantasin sätter gränserna. Barnen tenderar att älska de mjuka frukt- och bärsmakerna såsom Jordgubbe, Blåbär, Banan samt Ananas, samtidigt som vuxna älskar Citron-Lime, Svart Vinbär, Granatäpple och Pepparmint – jodå, pepparmint gör sig utomordentligt bra som smak på kolsyrat vatten!

När man väl har skaffat sig en kolsyremaskin, och väl valda bordsvattenaromer från Aromhuset så är det bara att köra igång, processen tar mindre än en minut! Man fyller flaskan med vatten och häller i den valda aromen/de valda aromerna. Doseringen som gäller för Aromhusets bordsvattenaromer är två ml per liter vatten, dvs. 2/3 av aromflaskans kork. När aromen och vattnet är i flaskan så fäster man flaskan i kolsyremaskinen och påbörjar kolsyreprocessen. Sedan serverar man de krispiga och välsmakande bubblorna gärna tillsammans med is eftersom kolsyra håller sig längre i låga temperaturer.

Billiga kolsyremaskiner i ditt varuhus

En kolsyremaskin kan man införskaffa i elektronikaffärer, men även i välsorterade varuhus såsom ICA och COOP. Den kan kosta allt från några hundralappar till flera tusen men vanligtvis är de billiga helt dugliga för hemmabruk. SodaStream är ett populärt märke bland kolsyremaskiner.

En succé hos barnen!

Barnen blir vanligtvis jätteglada över en kolsyremaskin och ger med lätthet upp sötsliskig läsk i växling mot sockerfritt, men smaksatt bordsvatten om det innebär att de får deltaga och producera bordsvattnet själv. En utbildande och kul sak i köket!

Köp Aromhusets bordsvattenaromer på www.allt-fraktfritt.com!
Date=Range
Date1=2016-06-15
Date2=2016-06-21