Goda bubblor på jobbet ökar prestationsförmågan

Aromhuset drivs och ägs av Gert Strand AB. Aromhuset i sin tur är det varumärke som har försett svenska folket med ett gott samt nyttigt alternativ på smaksatt bubbelvatten. Hela 16 varierade smaker finns i sortimentet och varje flaska rymmer 30 ml arom, det är således en mindre flaska man köper, men som kan smaksätta omkring 15 liter kolsyrat vatten. Smakerna passar gammal som ung och det finns i det breda sortimentet något för samtliga och en var.

Aromhusets produkter är fullkomligt befriade från både socker och sötningsmedel och kan därmed drickas av samtliga – från diabetikern till följare av strikta dieter och mindre barn som inte bör få i sig för mycket socker. Dock blir vi i allmänhet mer och mer försiktiga med vad vi stoppar i oss så att Aromhuset har gjort succé i alla läger är ingen överraskning.

sodastreamer kolsyrat bubbelvatten smakerläskeblaskvichyvattenmineralvatten

Nu lanserar Gert Strand AB sex av de ungefär 20 aromerna från Aromhuset i nytt format. Den nya flaskan rymmer hela 270 ml arom, vilket räcker till runt 58 liter kolsyrat vatten. Den har också ett smart pumpsystem där ett pumptag är framtaget att smaksätta ungefär 150 ml vatten (en engångsplastmugg av standardtyp) och 2-4 pumptag är lagom till en halv liter vatten.

Varför Strand fick denna idé var för att bilda ett sätt för aromerna att smidigt kunna användas till de vattenautomater som blir allt vanligare ute på arbetsplatserna. Dagens chefer förstår att ett regelbundet vattenintag är viktigt för att hålla bra stämning och hög prestationsförmåga bland sina anställda. Ifall man placerar en av dessa nya aromflaskor från Aromhuset vid vattenautomaten så kommer intresset bland personalen att fylla på sin vätskenivå regelbundet att öka avsevärt.

Vi svenskar är väldigt förtjusta i smaksatt bubbelvatten, det visar sig klart när man ser till hur mycket smaksatt kolsyrat vatten vi köper hem från affärerna. Varför dricka smaklöst, slätt vatten när det goda alternativet inte för med sig några nackdelar? Har man fri tillgång till smakligt, krispigt vatten på jobbet så tar man definitivt tillfället i akt att utnyttja denna bonus.

För arbetsgivaren innebär det piggare, gladare och friskare personal, vilket gör investeringen till en vinstsituation för samtliga parter.

Strand fick välja ut sex av de 20 smakerna som skulle få följa med till det nya formatet och vinnarna blev granatäpple – som uppskattas av aningen mognare smaklökar, hallon, blåbär och äpple – för de som tycker om en aning syrliga toner i sitt vatten, och persika och melon – som är åt det aningen sötare hållet. Meningen är att det ska finnas smaker som kan uppskattas av allihopa och det har Strand lyckats bra med.

Ifall man dessutom installerar vattenautomaten centralt och eventuellt i förbindelse till en angenäm omgivning så kan det bli det nya stället för korta raster och lite sällskaplig samvaro. Man kan stanna upp och utväxla några meningar med en kollega – få ett välbehövligt break helt enkelt som innebär att man sedan kommer tillbaka till sina arbetsuppgifter med förnyad kraft och inspiration. Den gulnade, hostiga gamla rökrutans tid är förbi, nu när den sprakande samt bubblande vattenautomaten är här.