Ingen Sonjo läkkoncentrat men billig läsk ändå

Det är billigare och många gånger nyttigare att tillverka egen läsk. Har man blott en sodastreamer eller annan form av kolsyremaskin så kan man med läskkoncentrat producera god läsk. Om du brukade nyttja Sonjo läskkoncentrat så måhända du omedelbart är rådvill. Hur kan du producera billig läsk med samma goda smak? Bekymra dig inte! Det finns smarta lösningar som till och med är godare…

kolsyremaskin

Gör riktigt god läsk utan Sonjo läskkoncentrat som icke längre finns

Du kan ännu skapa aptitlig läsk för det går att tillverka hemläsk med koncentrat från Aromhuset, hela sortimentet finns på allt-fraktfritt.se. Om du vill inhandla läsk online så är det här den ultimata lösningen för du får ett koncentrat som du kan mixa i kolsyrat bordsvatten för att få en roligare dryck.

En del möjligen upplever lite nostalgi och anser att det är bra synd att Sonjo gick ur tiden medan andra ser att det här faktiskt ej gör någon större skillnad. Man kan ju rentav likaså smaksätta det kolsyrade vattnet med aromer som är fullkomligt utan socker för att få riktigt nyttig samt bra soda. vichy vatten

Vilken smak är den bästa då man gör egen läsk?

Det finns vissa smaker som nästan ständigt fungerar då man gör sin egen läsk. Cola är ett exempel på detta och också bärsmaker. Det här är smaker som gör att man får läsk som absolut smakar läsk och det är betydelsefullt. Sockerdricka, fruksoda, Champis, Julmust, Grape tonic samt andra ursvenska smaker är riktigt bra.

Eftersom att man får så billig läsk då man handlar koncentrat och blandar själv så kan man gott pröva en aning olika smaker och det I synnerhet när man handlar online och får bra priser. Det kan ju också vara så att man tycker lite olika och då kan det vara bra att ha lite annorlunda smaker hemma så att samtliga blir glada.

Sund dricka då du gör den själv hemma med kolsyremaskin

Faktum är att det kan bli nyttigare med läsk som man gör hemma trots att koncentraten kan innehålla något lite socker. Många gånger så rör det sig om mindre socker än det som finns i vanlig läsk. Aromhusets läskkoncentrat doseras 40 ml (varav det mesta är smakämnen) till 1 liter kolsyrat vatten. Köpt läsk består av ca 10% socker, 100 gram litern.

Då man varierar med Aromhusets Zero läskkoncetrat som är helt utan socker så kan man också dra ner på läskkonsumtionen. Barn anser likväl att det är roligt att intaga bubbeldrycken och de klagar inte på att det ej alltid är lika sött. Det blir nyttigare och roligare att intaga läsk då man gör den hemma med en kolsyremaskin.

Det finns otaliga märken på läskkoncentrat men enbart Aromhuset verkar ha fått reda på smaken. Det kan bero på att deras fabrikschef varit bryggmästare på Pripps och att de tillverkade läskkoncentrat rdena på 80-talet när de första sodastreammaskinerna kom.

Av och till kan man ju välja att intaga det kolsyrade vattnet precis som det är och då man väljer att nyttja mindre av koncentratet så räcker det längre. Det är således väldigt fördelaktigt att producera egen läsk med tanke på den enorma frihet man får.