Kan kryddat bubbelvatten göra dig fet?

Samtliga har hört om att det är livsnödvändigt att få tillräckligt med vatten att dricka.

Människor kräver extensiv mängder återfuktande vätskor för att våra kroppsfunktioner skall funka adekvat, men de flesta folk tycker möjligheten att dra i sej bägare alternativt bägare efter mugg med totalt smaklöst vatten är jättejobbigt, speciellt är det så i de länder där vatten inte är någon bristvara som i Sverige.

Många folk vänder sig till mer dramatiska drycker, såsom bubbelvatten för att uppfylla sina rekommenderade muggar med vätska per dag.

sodavatten

Men stämmer ryktet om att ett lyx att denna dryck ej är så hälsosamt som man skulle kunna ana?

Kan det kanske till och med framkalla viktökning?

Låt oss ta en titt på effekterna utav Karboniseringen

Jo, ryktet om att karboniserat vatten faktiskt kan orsaka uppsvälldhet samt viktökning är totalt lätt falskt, så man man vara helt behärskad och fortsätta inmundiga kryddad karboniserat bubbelvatten.


Bordsvatteninfo.

Att kolsyra är ofarligt.

Att lägga kolsyrade bubblor till vatten eller läsk, där gasen infunderas i vätskan är ofarligt för människans ämnesomsättning.

Därjämte kan kolsyragasen agera totalt tvärtom att man känner dig mätt och belåten fortare samt detta skulle faktiskt kunna tillföra dina ansträngningar att viktnedgången.

Men låt oss eftersöka den reella viktboven

Men när kolsyrat mineralvatten i sig är helt ofarligt samt eventuellt bra för din hälsa, dricker de mesta människor ej det i sin rena design.

Vanlig läsk innehar en avsevärd och fruktansvärd mängd socker samt kalorier.

Också lightläsk, med noll kalorier per dos består av potentiellt farliga aspartam sockersubstitut.

Det är ett litet antal smaksatta drycker som är en del bättre, man behöver totalt lätt själv avsyna dryckens natriumhalt samt art av sötningsmedel för att bedöma om drycken kan vara ett hållbart alternativ till den vanliga läsken.

För när fel tillsatser blandas i kolsyrade drycker, kan det orsaka verklig samt rätt så bastant viktökning.

Men visste du detta?

Coca Cola som är världens största tillverkare utav läskedrycker och största märke i Sverige uppger på sin webbsida att deras läskedrycker innehåller lika mycket socker som chosefri fruktjuice.

Det kan agera vilseledande, men är (givetvis listigt valt av dem) för Livsmedelsverket fick ge dem rätt i att ren fruktjuice innehåller lika mycket socker som dricka.

Man uppskattar att en ask Coca Cola innehar kolhydrater som motsvarar cirka tio sockerbitar.

Skillnaden, som Coca Cola talar tyst om är apelsinjuice innehåller nyttiga vitaminer och mineraler som saknas totalt i Coca Cola.

Dricker man 2, 5 dl juice av apelsin eller äpple, eller en flaska Mer, får man i sej motsvarande

7, 5 sockerbitar. Omräknat till 33 cl blir det 10 bitar. Dito innefattar för ett bägare Oboy, innehållande utav kaffegrädde och 4 teskedar chokladpulver.

Också i kaffegrädde med tillsatser

En milkshake på McDonalds ger kolhydrater motsvarande hela 19 sockerbitar!

En ask energidryck av märket Red Bull skänker dig ej blott vingar, utan också åtta sockerbitar.

The Bottom Line

Om man nu vill inmundiga kolsyrat vatten för att njuta utav dess roliga, brusande konsistens kan det vara en klart nyttig bruk att krydda det med sockerfria aromer – som ej alstrar någon viktökning.