Kolsyra ditt eget vatten och smaksätt med Aromhuset-spunnen

Vatten är vår största beståndsdel

Det finns många anledningar till varför man ska välja vatten – kolsyrat eller inte – som ens huvudsakliga dryck. Den mest uppenbara anledningen är självfallet den personliga hälsan. En människokropp utgörs till 55-75 % av vatten vilket gör det glasklart att man tvingas fylla på med färskt vatten regelbundet. Vatten finns i stora mängder av det vi sätter i oss, både drycker och i mat, men att dricka rent vatten likaså, oavsett hur stora mängder av allting annat man räknar att man får i sig, är nödvändigt.

sodavatten

Kolsyra ditt vatten om det får dig att dricka mer

För att piffa till sitt vatten en aning kan man kolsyra det. Kolsyrat vatten känns i regel mycket skojigare än slätt, därutöver lämnar det en pur och sund känsla efter sig i munnen, svalget och mage, och passar således fantastiskt som bordsdryck. Kolsyrat bordsvatten kan man köpa i butik också, och de går år som smör, men för miljöns skull, och för den egna ekonomin skull, är det bättre att man kolsyrar sitt egna kranvatten. Literpriset blir mycket lägre och man slipper bidra till de tunga transporter som kör buteljerat vatten fram och tillbaka genom Sverige.

Investera i en kolsyremaskin och spar både pengar och miljö

En kolsyremaskin måste inte kosta särskilt mycket, man kan för skojs skull räkna ut hur många flaskor Ramlösa man skulle kunna få för samma pris och därpå bedöma hur fort man tjänar in maskinen. Det går snabbare än de flesta tror. Men smaken då? De buteljerade flaskorna med kolsyrat vatten innehåller idag så många goda smaker! Aromhusets bordsvattenaromer är svaret. Dessa fantastiska aromer finns i 22 skilda smaker som samtliga går att mixa med varandra för att designa spännande smakfusioner. Gert Strand AB är företaget som står bakom succékonceptet Aromhuset och är ett företag med många års erfarenhet av framställning av essenser och koncentrat.

Aromhusets bordsvattenaromer ger ditt bubbelvatten härlig smak

Aromhusets bordsvattenaromer skänker det kolsyrade vattnet fyllig smak, utan att vara för markant. De består av inget socker alternativt sötningsmedel och ger således ingen sötma. Smakerna är fullt jämförbara med de som LOKA och Ramlösa erbjuder, bara mycket billigare.

När man vill åstadkomma sitt eget smaksatta, kolsyrade vatten så går man i regel till väga såhär:

1. Fyll den för kolsyremaskinen avsedda flaskan med iskallt vatten.
2.Dosera varsamt Aromhusets bordsvattenaromer i flaskan, ungefär två ml per liter vatten.
3.Vrid fast eller klicka i flaskan i kolsyremaskinen
4. Tryck på knappen för att addera kolsyra, olika maskiner erbjuder här olika alternativ
5.Vrid alternativt dra loss flaskan och ditt smaksatta, kolsyrade vatten är färdigt att drickas
6. Servera med fördel med isbitar då kolsyra håller längre i kyla

Det är en riktigt behändig procedur som kräver betydligt mindre energi än att gå mot butiken, kånka med sig tunga flaskor med vatten (!), fylla kylen med dessa flaskor och när de är uppdruckna kånka med sig dem tillbaka till butiken för att panta dem.

Köp Aromhusets ljuvliga bordsvattenaromer på ww.allt-fraktifritt.com.