Nu kan du njuta av Svart Vinbärssmak i ditt bubbelvatten och i dina godsaker med rent samvete

Att smaksätta sitt kolsyrade vatten med Aromhusets koncentrerade smakessens Svart Vinbär skänker en något syrlig och uppfriskande smak som för tankarna till varma, svenska sommarkvällar. Svart vinbär passar oerhört fint i just kallt, krispigt bubbelvatten, men dessutom i hett vatten som te – på egen hand eller som smakförstärkare.

Aromhusets smaker kommer i små flaskor på 32 ml, varje flaska mäter alltså inte mer än ca 8 cm och ändå finns det smakkoncentrat för hela 16 liter lätt smaksatt vatten i varje flaska. De går med fördel att nyttja till eget kolsyrat vatten med hjälp av Wassermaxx eller Sodastream maskiner, men även färdigt sodavatten köpt i affär fungerar bra. För att dra så mycket smak ur essenserna som möjligt så ska vattnet vara kallt och med mycket kolsyra då kolsyran har en förmåga att förstärka smaker. Man kan gärna också mäta upp vattnet en dag innan man dricker det så att smaken får en chans att utvecklas samt absorberas i vattnet.

sodavatten

Ifall man doserar Aromhusets Svart Vinbär enligt anvisningarna, vilket är ungefär 2 ml per liter vatten – alternativt 2/3 kapsyl – så får man en större smakupplevelse i jämförelse med de lätt smaksatta dryckerna i affärerna som motsvarar omkring 1 ml essens per liter vatten. Fördelen med att själv smaksätta är att man kan dosera hur man vill. Vill man enbart ha en klen touch av Svart vinbär smak så tar man i 1 ml, och vill man ha mycket smak så tar man i mer.

Aromhusets smaker går även att kombinera med varandra. Svart Vinbär är t ex oerhört härlig i kombination med de andra bärsmakerna alternativt citron för en riktigt fräsch samt syrlig smak. På detta smarta sätt kan man få fram olika kombinationer nästan i oändlighet och valfriheten man får att välja smak efter humör hemma i sitt kök är något man inte ens kan finna i de mest välsorterade butikerna.

Det roliga med Aromhusets smaker är att man använda dem till vad som helst. Som redan har nämnts är just Svart Vinbär mycket gott som te essens, men även i grädde som tillbehör till en härlig paj alternativt till en sommarfräsch kompott av grädde/yoghurt/glass och färska frukter alternativt bär. Det handlar om att prova sig fram när det gäller doseringen, men Aromhusets särskilda doseringspipett gör det lätt att vara exakt och långsamt lägga till milliliter efter milliliter tills man är belåten med smaken.

Att krydda sitt vatten, sin frukostfilmjölk, sin grädde eller sitt te med en god smak är något av en lyx och genom att nyttja Aromhusets smaker kan man göra detta med gott samvete. Samtliga smaker, inklusive Svart Vinbär, är helt fria från färgämnen, sötningsmedel och socker. Trots det är de i oerhört små mängder redan rika gällande fruktiga smaker.

Genom att inte tillsätta socker i sina smaker har Aromhuset lyckats ta fram ett sätt för människor att njuta av smaksatt bubbelvatten samt andra godsaker utan att man behöver addera en enda kalori. Perfekt för den som vill hålla figuren under kontroll eller har problem med exempelvis diabetes, men samtidigt vill kunna unna sig goda smaker.

Smaken av svart vinbär tilltalar både vuxna samt barn även ifall det dock mest är vuxna som dras till den. För barn har Aromhuset några särskilt framtagna smaker så att också de kan njuta av gott och festligt bubbelvatten utan att få i sig onaturliga tillsatser samt socker i onödan. Allt som allt har Aromhuset 16 goda smaker att välja bland, allt från ovanför nämnda Svart Vinbär till Jordgubbe, Fläderblom och Absint m fl.