Oavsett diet så kan du nu dricka gott bordsvatten

Sockerfria dieter populärare än någonsin

I enlighet med vissa dieter så är sockerintag fullständigt uteslutet alternativt att det i alla fall finns en rekommendation om att minska kraftigt på intaget. Sockerfria dieter som LCHF, Atkins, Dukan och andra lågkolhydratsdieter har slagit i genom enormt de senaste åren och allt fler exkluderar sockret ur sin kost. Vissa ersätter sockret med sötningsmedel som Sucralose, Stevia eller Aspartam.

Begränsat dryckesutbud

Vad man dricker under en lågkolhydratsdiet bli direkt oerhört begränsat, visst blir maten även begränsad, men nya recept utvecklas oavbrutet och idag finns det recept gällande allt från pannkakor till bröd och tårtor som inte har några kolhydrater att tala om i sig. Men vad gäller dryck då? Vad kan man dricka med gott samvete om man går på en diet som inte ger utrymme för socker? Inte juice, inte läsk (utöver light givetvis), inte saft…

Vatten är, som vi alla känner till, den i särklass nyttigaste drycken och ett intag på en-två liter per dag rekommenderas alla – utöver det man får i sig genom maten.

kolsyrat bordsvatten smakerkolsyrat bubbelvatten essenserbordsvatten smakerläsk syprupmineralvattenvichyvattenbordsvatten

Svenskt kranvatten – nyttigaste drycken

Det svenska kranvattnet slår i stort sett allt övrigt vatten när det handlar om vilket som är mest nyttigt att intaga. Vi har sannerligen tur att ha så enkel tillgång till fräscht vatten omedelbart ur våra kranar, det är inte alla förunnat. Kolsyrat vatten har de flesta emellertid inte tillgång till direkt ur kranen, även om kolsyrekranar installeras i allt fler hem för varje år som passerar. Kolsyrat vatten får de flesta införskaffa från affären, om de inte har en kolsyremaskin hemma vill säga.

Kolsyrat vatten bidrar till frisk känsla

Kolsyrat vatten är fritt fram att dricka oavsett vilken diet man tillämpar, kolsyran medför inga kalorier och därför heller inga kolhydrater. Att intaga kolsyrat vatten skänker ofta en mycket festligare känsla än att dricka alldagligt vatten, därtill är känslan av de krispiga bubblorna i mun och svalget skönt uppfriskande. Många tycker också att kolsyrat vatten hjälper till med matsmältningen om man ätit en aning för mycket, så i samband med just måltid är bubbelvatten suveränt.

Många kolsyrade vattensorter har fått smak, ett koncept som snabbt blev omfattande uppskattat. Svenskarna dricker massor av Ramlösa, Vichyvatten och Loka, som fått smak från friska, syrliga och mjuka smaker ur frukt- och bärriket. Det smaksatta, kolsyrade vattnet innehåller inget socker och heller inte sötningsmedel, så de är inte söta att intaga, de har bara en ringa smak av något gott.

Smaksätt ditt kolsyrade vatten tillsammans med Aromhusets bordsvattenaromer

Om man kolsyrar sitt eget vatten i hemmet, så kan man sätta smak på det med någon av Aromhusets 22 enastående smaker för bordsvatten. En liten flaska räcker till 15 liter vatten och smaksortimentet täcker samtliga spektrum. Klassisk, frisk Citron, len Banan, uppfriskande Pepparmint alternativt exotisk Cherimoya – du väljer! Sju av smakerna ur Aromhusets bordsvattenaromsortiment kan också köpas i stora 270 ml-flaskor.

Gert Strand AB heter företaget som ligger bakom Aromhusets populära bordsvattenaromer. De omfångsrika smakerna består av inget socker och heller inget sötningsmedel, så den som tillämpar en strikt diet kan med gott samvete njuta av god dryck tack vare dessa produkter. Det är inte endast bantare som gagnas av Aromhusets bordsvattenaromer, utan alla som värdesätter ett sunt sätt att leva i frånvaro av socker och onödiga tillsatser.

Handla dina bordsvattenaromer from Aromhuset genom www.allt-fraktfritt.com.