Smaksätt bubbelvattnet med smak av Hallon, utan att kompromissa med hälsan

En karakteristisk somrig smak är hallon som ingår i Aromhusets sortiment. Få smaker är så förknippade barndomsnostalgi och farmors nygräddade pannkakor. Aromhusets Hallonsmak kan med fördel nyttjas i kolsyrat vatten, men lämpar sig lika fint i t ex grädde. Dessutom innehåller den varken socker alternativt sötningsmedel och skänker därmed en mycket frisk samt naturlig smak.

Vad är väl godare än nyplockade, solvarma hallon? Hallon är en riktig svensk klassiker som får bidra med smak åt det mesta i vår smakkultur, allting från yoghurt till marmelad och saft.

smaksatt vattenkolsyremaskin kolsyrat vatten

Gert Strand AB lanserar nu aromen Hallon som han förutspår kommer att bli en sann succé i svenska hem. Smakerna från Aromhuset är försiktigt framtagna under många år och är idag fulländade både i smak och vad gäller innehåll. Strands essenser innehåller varken socker eller artificiella sötningsmedel vilket medför dem till banbrytande på smakmarknaden. Äntligen kan man få njuta av rejäla smaker utan att behöva oroa sig över onödiga kalorier eller kemiska tillsatser.

Man mäter upp efter eget önskemål med hjälp av antingen kapsylen på smakflaskan alternativt med ämnad doseringspipett. Säljare Thomas Ström rekommenderar ungefär 2 ml essens per liter vatten – då får man mer smak än det som går att finna bland smaksatt kolsyrat vatten i affär. Därefter kan man givetvis mäta upp mer eller mindre beroende på hur man själv gillar sitt vatten.

Vi svenskar handlar idag mer smaksatt kolsyrat vatten än naturellt, det smaksatta vattnet är ett rätt så unikt koncept, i synnerhet i den grad som det finns här. I utlandet kan man eventuellt hitta bubbelvatten med en skvätt citron i, men längre än så går man inte. Även på den svenska marknaden är utbudet något begränsat, men ifall man själv smaksätter med Aromhusets smaker är kombinationsmöjligheterna i det närmaste oändliga.

Just Hallon är en mycket gångbar smak, ha en halv kapsyl essens av Hallon i en deciliter vispgrädde och servera tillsammans med färska bär, glass alternativt till en rykande het paj. Underbart gott! Alternativt gör en semifreddo (fryst cheesecake som påminner om glass) på grädde, ägg, socker och philadelphiaost och smaksätt smeten med Aromhusets Hallon, garnera med bär och avnjut en varm sommardag – godare blir det inte!

Thomas Ström, säljare på Gert Strand AB, antar precis som Strand själv att Hallon kommer att bli en succé i svenska hushåll. Både för att smaksätta kolsyrat vatten, men även som tillsats i godsaker. Smaken är så syrlig och söt, utan att vara det minsta sliskig – exakt som riktiga hallon!