Smaksätt ditt kolsyrade vatten med smak av persika från Aromhuset

Persika är en söt stenfrukt som har ett ludet hölje, mjukt, orangefärgat fruktkött och en stor kärna i mitten. Persikoträdet trivs i tämligen varma klimat som i länderna runt Medelhavet, men kan också odlas i södra Sverige och Danmark ifall förutsättningarna är fördelaktiga. Trädet är tämligen litet och har en maxhöjd på ca 6 meter, det bär blommor på våren, mellan februari och april, som sedan utvecklas till de goda, saftiga frukter vi så väl känner till.

sodastreamer kolsyrat bubbelvatten smakerlemonadvichyvattenmineralvatten

Smaken av persika är mycket omtyckt i mycket, allting från te till kräm, saft, juice, glass alternativt drinkar – allt blir gott med persika! Aromhuset är ett märke som framställer essenser åt kolsyrat vatten. Dessa essenser är fria från socker och kemiska preparat, men ger rik samt god smak åt ens bubbelvatten. Allihopa Aromhusets essenser smakar som de ska och kan blandas med varandra efter egna önskemål. Persika är en av 16 smaker från Aromhuset och är enormt välsmakande ihop med bl a Äpple, Citron eller Banan beroende på ifall man uppskattar sötma eller syrlighet. Persika är givetvis enormt god alldeles på egen hand med.

När man doserar essensen i vatten rekommenderas man att ta ungefär 2 ml smak till en liter vatten, smakerna är högkoncentrerade och varje flaska innehåller 30 ml, så med angivna rekommendationer räcker varje liten flaska till ca 15 liter vatten. Smaken kommer till sin fulla rätt i kyligt, kolsyrat vatten som har doserats en stund innan intag. Vi måste ju få i oss tillräckligt med vatten varje dag och med Aromhusets essenser ihop med en aning bubblor blir det både gott och enkelt.

Man kan mixa Aromhusets essenser i kolsyrat vatten från affären, men det går precis lika bra att ha i vatten som man med en sodastreamer har kolsyrat hemma. Det är dessutom ett miljövänligare alternativ som också är snällare mot plånboken genom att man slipper bidra till onödiga transportutsläpp och tämligen kraftiga överpriser. Vattnet i våra svenska kranar håller enormt hög kvalitet och är i mångt och mycket bättre än något annat vatten, så genom att använda sig av det spar man sina pengar, miljön och gör på samma gång hälsan en tjänst.

Svenskar dricker otroligt mycket kolsyrat vatten, och ännu mer av smaksatt kolsyrat vatten. Vi vill ha ett trevligt alternativ som inte skadar hälsan, men som är roligare än vanligt, stilla och smaklöst vatten. Aromhusets essenser är sockerfria och innehåller inga kalorier. De är även fria från sötningsmedel som skänker konstiga bismaker samt färgämnen och passar därmed dagens moderna samt hälsomedvetna personer.

Man kan dessutom låta barnen njuta av välsmakande bubbelvatten utan att oroa sig över hål i tänderna eller onödiga sockerchockar, i sortimentet finns till och med ett par smaker som är särskilt framtagna för just barnen. Persika, med sin söta, mjuka smak, är dock också en essens som lämpar sig enormt väl för barnens smaklökar.