Smaksätt ditt vatten med hjälp av Svart vinbär

Aromhuset har lanserat en frisk smak av Svart vinbär som får många att anknyta med svensk sommar. Man doserar lätt med flaskans kapsyl alternativt medföljande doseringspipett och avgör själv hur mycket smak man vill ha i sitt vatten. Utan vare sig socker eller tillsatser som färgämnen och sötningsämnen är Aromhusets essenser ett gott val för den som vill leva ett sunt och naturligt liv, fyllt av underbara smaker.

Gert Strand AB lanserar smaken Svart Vinbär i sitt sortiment av bordsvattenaromer. Svart vinbär är en fräsch och syrlig essens som sannerligen piggar upp ens kolsyrade vatten.

Många väljer idag att ersätta vanligt stilla vatten mot kolsyrat dito och sedan några år tillbaka säljs det mer smaksatt kolsyrat vatten i Sverige än neutralt. Genom att tillsätta kolsyra i sitt vatten får man en fräschare känsla i munnen, samtidigt som vattnet både friskar upp och släcker törsten på ett aningen festligare sätt än vanligt vatten. Kolsyra framhäver också smaker så bordsvattenaromer framhävs mycket bra i vatten med tillsatt kolsyra. Bäst resultat får man om vattnet även är kyligt.

Smaken av Svart Vinbär är syrlig och uppfriskande och går att blanda med andra smaker ur Aromhusets utbud. Totalt sett finns det 16 smaker och exakt Svart Vinbär blandas med fördel med de andra bärsmakerna, hallon och blåbär, eller med citron för en riktigt syrlig smak som passar bra till maten.

smakessensersmaker för kolsyrat vattensmakessenser kolsyrat vatten

I andra länder är det inte alls enkelt att finna kolsyrat vatten som är smaksatt, man har inte insett vilken skillnad en aning smak medför för dryckesupplevelsen. På sin höjd kan man finna kolsyrat vatten med smak av citron i utlandet, men med hjälp av Aromhusets 16 smaker kan man variera i nästintill oändlighet. Svart Vinbär är också en frisk och syrlig smak, i stil med citron, men är en aning mer spännande för smaklökarna med sin somriga bärsmak.

En enormt bra aspekt med Aromhusets essenser är att de varken innehåller färgämnen, socker eller sötningsmedel. Därmed passar de allihopa som försöker dra ner på sitt sockerintag – diabetiker, barn, dietföljare, eller de som endast försöker dra ner på artificiella substanser men samtidigt tycker om goda smaker.

Doseringen är lätt, aromflaskans kapsyl rymmer 3 ml, 1 ml arom per liter vatten ger ca liknande mängd smak som de smaksatta, kolsyrade dryckerna man köper i butik och 2 ml skänker konkret och fruktig smak. Vill man ha riktigt mycket smak så tillsätter man mer tills man själv anser att det är lagom.