Smaksätt kolsyrat vatten med hjälp av Aromhusets produkter

Främja hälsan med smakrika kolsyrade drycker

En ökande trend är framtställningen av kolsyrat vatten med smak. Våra anspråk på kvalitet och goda smaker ökar parallellt med varandra så vi accepterar varken ordinärt, alldagligt kranvatten eller sockerbombade läskedrycker i samma omfattning som tidigare. De flesta känner till att vatten är den ultimata universaldrycken och det friskaste vattnet finns i regel i våra kranar, men så önskar vi ju ha våra bubblor och den friska subtila smaken från frukt eller bär också, så då dricker vi kostsam Ramlösa, Vichy Nouveau eller Loka istället.

sodavatten smakersmaker för mineralvattensmakessenser kolsyrat vatten

Literpriset mellan det buteljerade, kolsyrade vattnet och det kranvatten vi har gränslös tillgång till i våra hushåll skiljer en hel del. Dessutom är det besvärligt att dra med sig köpevatten från affären för att när flaskan är urdrucken tvingas dra med sig den i retur till affären igen för pantning. Av denna orsak köper allt fler egna kolsyremaskiner, eller installerar kolsyrekranar i sina nybyggda kök. Investeringen betalar sig någorlunda fort ifall man dricker stora mängder kolsyrat vatten.

Smaksätt med naturliga bordsvattenaromer

De friska smakerna då? Aromhuset heter ett framgångsrikt koncept för bordsvattenaromer. Det företag som ligger bakom heter Gert Strand AB och har sitt huvudsäte i Svedala utanför Malmö i Skåne. Aromhusets bordsvattenaromer innehåller ett sortiment på 22 skilda smaker att ha i sitt kolsyrade vatten för att ge det samma smakbalans som man finner i de exklusiva, färdigsmaksatta vattenflaskorna ute på marknaden.

Förfaringssättet att kolsyra och smaksätta sitt eget vatten är oerhört behändigt, långt mindre energikrävande än att släpa tvålitersflaskor alternativt backar med små glasflaskor till och från affären ständigt. Därutöver har man hela tiden tillgång till färskt bubbelvatten i den smak man känner sig sugen på för tillfället.

Varje flaska av Aromhusets bordsvattenaromer består av 30 ml högkoncentrerad smak. Den rekommenderade doseringen är 2 ml smak per liter kolsyrat vatten, och med tanke på att de små flaskornas korkar rymmer runt 3 ml, så doserar man okomplicerat 2/3 av korken till varje liter vatten man ska sätta i sin kolsyremaskin. Det går alldeles fantastiskt att mixa de olika smakerna för att ta fram personliga favoritkombinationer.

Många användningsområden

Aromhusets bordsvattenaromer kan användas också till andra saker än enbart kolsyrat vatten. Ett par droppar från Aromhusets Toffee Kola är ljuvligt i morgonyoghurten, utan att fördärva nyttigheten av den naturella yoghurten.

Aromhusets produkter, som inkluderar bordsvattenaromer, kaffearomer samt vispgräddearomer, är samtliga fria från såväl socker som sötningsmedel, vill man ha sötma får man tillsätta det separat och Gert Strand AB rekommenderar då Sucralose som likaså finns i Aromhusets utbud. Sucralose är ett sötningsmedel som inte tillför vare sig kalorier eller kolhydrater, men som med extremt hög koncentration skänker likadan sötma som ordinärt socker.

När det handlar om kolsyrat vatten så krävs dock ingen sötma, det friska vattnet blir perfekt för att släcka törsten när de fantastiska smakerna adderas. Aromhusets bordsvattenaromer för kolsyrat vatten innefattar ett brett spektrum av smaker som uppskattas enormt av stora som små! Allt från mjuka smaker som Vanilj, Toffee Kola och Banan, till friska smaker som Granatäpple, Svart Vinbär och Citron och fortsättningsvis till utpräglat vuxna smaker som Pepparmint samt Absinth.

Handla dina bordsvattenaromer på www.allt-fraktfritt.com!