Smaksatt vatten

Det är viktigt att dricka både gott och nyttigt

Det är godare med smaksatt vatten än det vanliga kranvattnet. Problemet är att det smaksatta vattnet är så dyrt i jämförelse med det släta som finns i våra kranar. Det är också mödosamt att dra med sig från affären stup i kvarten, och inte fullt så nyttigt som vårt fantastiska svenska kranvatten är.

kolsyremaskin

Man står i butiken och väljer mellan att handla två liter smaksatt, kolsyrat vatten alternativt en läsk till veckans lite festligare tillfällen. Kanske köper man både och, eller så handlar man läsken – för vatten finns ju sannerligen i kranen där hemma. Lösningen när det handlar om det smaksatta, kolsyrade vattnet som säljs till skyhöga priser ute i affär är att satsa ekonomiskt i en kolsyremaskin till köket där hemma och göra sitt eget. På så sätt får man kolsyrat vatten exakt när man vill, till en bråkdel av kostnaden och utan att behöva dra med sig extra tyngd från affären varje gång man är och handlar. En kolsyremaskin går att inhandla för mellan 600 kronor och åtskilliga tusen, men dricker man stora mängder kolsyrat vatten så tjänas de slantarna inom kort in. En annan favör med egenkolsyrat vatten blir ju att man dricker det fina vatten som erbjuds via våra fantastiska kranar.

Smaksätt bubblorna med Aromhusets bordsvattenaromer

Smaken då? Kolsyran är ju en sak, men hur får man den underbara, subtila smak på sitt eget bubbelvatten som kan jämföras med den man får i Ramlösan eller Lokan? Svaret är: Aromhuset. Aromhuset är ett produktkoncept framtaget av Gert Strand AB – bordsvattenaromer för kolsyrat vatten. Dessa smaker kan antingen tillföras i köpt, kolsyrat vatten, eller i det vatten man själv kolsyresätter hemma.

Utbudet av bordsvattenaromer är rejält – hela 22 smaker finns att välja bland – från söta, barnvänliga smaker som Banan, Smultron, Vanilj samt Toffee Kola, till mer sofistikerade smaker såsom Granatäpple, Svart Vinbär, Pepparmint samt Absinth. De flesta av alla jordens godaste frukter och bär finns representerade i smaksortimentet eller vad sägs om Persika, Päron, Melon, Kaktus, Ananas, Blåbär, samt Hallon.

Kan drickas av alla

Aromhusets bordsvattenaromer till kolsyrat vatten har fått rejäla framångar, mycket därför att de kan intas av alla. Dessa smaker innehåller varken kolhydrater eller kalorier vilket innebär att de lämpar sig för alla som går på diet – LCHF, Atkins, lågkaloridieter, 5:2 etc., plus diabetiker! De består av inga färgämnen eller andra, onödiga kemiska tillsatser vilket gör de både barnvänliga och vänliga för alla som vill ta hand om sin kropp och hälsa.

Doseringen är knapp, dessa smaker är superkoncentrerade! Ynka 2 ml av aromerna räcker för att ge smak åt en hel liter kolsyrat vatten. En flaska består av 30 ml och kan därmed ge smak åt hela 15 flaskor bordsvatten. Sju av smakerna – Blåbär, Hallon, Jordgubbe, Melon, Persika, Granatäpple samt Äpple säljs också i stora 270 ml flaskor som lämpar sig för t ex arbetsplatser, barer och restauranger. Som privatperson kan man köpa hem åtskilliga olika smaker för att växla – alternativt sammansätta!

Samtliga aromhusets bordsvattenaromer finns att köpa på www.allt-fraktfritt.com