Väck barnasinnet genom att dricka smultronvatten

Smultron är en av Aromhusets tre nya smaker för kolsyrat bordsvatten. Succén fortskrider för Gert Strand ABs bordsvattenaromer och sortimentet växer. Bortsett från de tre nya vattenaromerna tillkommer också två nya smaker för grädde. Att Strands smaksättare inte har några kalorier eller kolhydrater bidrar säkerligen till succén, men det råder ingen tveksamhet om att smakerna är värda all uppmärksamhet.

kolsyremaskin

Aromhusets smultron leder en tillbaka till barndomens sena somrar. Man promenerade ut i skogsbrynen eller mot vägkanterna för att plocka på sig dessa naturliga smågodis. Traditionen bjöd att man skulle trä de små smultronen på strån, men vanligtvis hann de inte så långt utan åkte ner i glupska barnamagar på vägen. Smultronen, som ser ut som mindre jordgubbar, har en väldigt ljuv och mjuk smak som framför allt gillas av barn. Dock inte nämnt att smultron inte skulle locka till sig vuxnas engagemang, en tydligare smak av sommar, sol samt grönska får man leta efter.

Att intaga kolsyrat vatten med arom ersätter vanligt, slätt vatten och smaklöst bubbelvatten mer och mer. Varför dricka tråkigt när man kan dricka roligt? De smaksatta vattensorterna som finns ute i butikerna kostar multum gentemot kranvattnet I hemmet, ändå går försäljningen strålande! Kranvattnet är det hälsosammaste vatten man kan finna i Sverige, rent och uppfräschande och kristallklart. För att pigga upp det lite gör man klokt i att fixa en kolsyremaskin.

En kolsyremaskin är möjlig att få tag på för nedanför tusenlappen och kolsyrepatronen räcker till många liter. Ifall man absolut gillar kolsyrat vatten så är detta en intelligent satsning. Man får purfärskt kolsyrat vatten, med just den mängd bubblor man vill. Med Gert Strand ABs smaksättare får man dessutom precis den arom man vill, om det nu råkar vara just nykomlingen Smultron, exotiska Cherimoya eller klassiska Citron. Hela 23 smaker ryms inom Strands utbud, alla med sin säregna arom och beundrarskara.

De övriga 2 nyheterna under varumärket romhuset är Lingon och Pepparmint. Ännu ett omtyckt, svenskt bär, och en aningen mer utmanande smaksättare för kolsyrat vatten.

En flaska av Aromhusets bordsvattenaromer innehåller 30 ml, det är mindre flaskor det handlar om. Fastän sin lilla storlek så räcker flaskan till att krydda hela femton liter kolsyrat vatten så kostnaden per liter är mycket liten. Har man ingen kolsyremaskin är det möjligt att droppa de goda essenserna i smaklöst bubbelvatten om man önskar.

Man doserar bordsvattenaromerna med flaskornas kork, 2/3 är lika med två ml som är tillräckligt till 1 liter vatten. Man kan även använda sig av den medföljande pipetten som är speciellt funktionell när man vill dosera mindre mängder vatten.

För att handla Aromhusets Smultron, alternativt något övrigt ur Aromhusets upplaga så gör man så billigast direkt från Gert Strand ABs egen webbshop www.allt-fraktfritt.com. Här listas samtliga smaker ur samtliga serier. Driver man en affärsverksamhet och önskar införskaffa större flaskor finns några smaker att hitta i 270 ml-flaskor med pumpkork.

Gör dig själv en service och avnjut Aromhusets bordsvattenarom med arom av Smultron, blunda och dröm dig tillbaka till barndomens somrar och alla små smultronställen de bestod av.