Australian Superdraw – Oz Lotto

Australiska Superdraw – Det största Oz Lotto för alla på oceanialotteries.com

Oz SUPERDRAW Jackpott AUS $ 31. 000. 000 En AU dollar är ca 7 kronor….

Nästa dragning sker den 29:e

Australiska Superdraw – eller Lotteri Superdraw – ger större jackpots att vinna än alla vanliga veckolotto spel inklusive nationella spel som Oz Lotto samt Powerball.

Det australiska Superdraw sker blott mestadels 7 alternativt 8 gånger per år – oftast vid speciella tidpunkter i den australiska kalendern som australiska helgdagar alternativt runt jultid och nyår tid. Klicka Här för mer info.

Medlemmar av den australiska Lotto Bloc pool skänker delar utav sina intäkter från deras vecko spel som Oz Lotto, lördag Lotto, Powerball, etc, för att finansiera detta speciella Superdraw spel.

Bonus: Just nu får man spela 2 lotter gratis. För att spela så Klicka Här.

Typiska australiska Superdraw Jackpottvinster är allt från AUS $ 20 miljoner till den fantastiska på $ 30. 000. 000

Men vid sidan utav Superdraw är ett andra stort Australia spel – det är Megadraw – som erbjuder ännu större jackpots än Superdraw.

Detta – Megadraw – sker blott en gång per år runt jultid samt nyår.

En Megadraw jackpot är vanligtvis runt $ 30 miljoner och har även nått en förbluffande $ 32 miljoner – vilken briljant start på det nya året skulle det inte vara att äga en stor vinst på ett spel?

Det australiska Superdraw betalar ut de största jackpottarna samt skänker de bästa oddsen att vinna på lotteri än nära nog alla lotto spel i Asien / Stillahavsområdet.

Superdraw skänker bättre valuta för pengarna också jämfört med de vanliga vecko Lottery spel som onsdag Lotto, Powerball & Oz Lotto – det beror på det faktum att jackpots är så mycket högre men oddsen att vinna samt kostnaderna för att delta är samma som var vecka analog – lördag Lotto.

Australian Lottery Superdraw – NSW Lotteries…

New South Wales Lotterier – NSW Lotterier – är en del av det australiska Lotto Bloc som ihop erbjuder australiska Superdraw spel vid sidan utav Oz Lotto bland andra.

NSW Lotterier innehar funnits efter 1931 och ägs utav New South Wales regering.

Var år nästan 1/3 utav de slantar som spenderas på NSW Lottery spel knallar tillbaka till regeringen samt över 60% utav begagna pengar sätts direkt tillbaka till lotteri priser – en utav de högsta avkastningarna bland världens lotto spel.

NSW Lotterier – OzLotteries

NSW Lotterier innehar ett kooperation med OzLotteries i ett strategiskt samarbete som tillåter spelande besökare från hela världen för att inhandla lotter på webben för nära nog samtliga NSW Lotto spel.

Igenom OzLotteries – ett utav de mest respekterade samt etablerade online-lotteri säljbolag på webben – kan man kan spela lotteri på internet med NSW lotteri – och det innefattar den australiska Superdraw samt alla de andra veckovisa spelen som Oz Lotto, Powerball, lördag Lotto etc.

Vem kan spela?

Som med de flesta nationella lotterispelen som styrs utav regeringarna runt om i världen, skulle man vanligt har behövt att leva i det berörda landet att faktiskt delta i någon av dess spel.

Men numera, tack vare den autentiska och auktoriserade onlineförsäljningen av bit som OzLotteries & TheLotter, kan du spela de flesta lotterier från bekvämligheten av ditt eget bostad, oavsett var i världen du bor.

Detta innefattar samtliga spel som erbjuds av NSW Lotterier, inberäknad det australiska Superdraw och Megadraw spel samt Oz Lotto och man kan välja dina nummer på Superdraw hemifrån online och köpa dina biljetter om man bor i Australien eller någon annanstans i världen.

utanför Australien och vill spela Australian Lottery Superdraw eller Oz Lotto samt få en garanti att spela på nästa att få dragning alternativt bara vill njuta av enkelheten samt bekvämligheten att kunna köpa lotter hemifrån i favoritsoffan.