Biten utav en orm alternativt vinna på Oz Lotto

Blott på skoj, låt oss ta glimt på Oddsen att vinna jackpotten på Oz Lotto alternativt bliva biten av en giftig orm alternativt träffad utav blixten.

Om vi börjar från begynnelsen så är det ungefär 22 gånger fler chans att bliva träffad utav blixten, i alla fall om du bor i Australien vari Oz Lotto dras, än att vinna jackpotten på Oz Lotto.

1 på 22

När vi idag likväl är i Australien som vi alla känner till dräller utav giftiga ormar (och öldrickande Aussis) så är chansen nio (9) gånger mesta att bliva biten av en giftig orm än att vinna jackpotten på Oz Lotteri

1 på 9

Lite knappt 1 möjlighet på 9 mindre att dö utav ett bett av ett ”killer bee” i Mexiko än att vinna jackpotten på Oz Lotteri

1 på knappt 9

Om du blir orolig av dessa siffror och har börjat ta vägen runt samt stirra ned i marken eller eftersöka de Mexikanska dödsbina kan det vara tid att flytta blicken opp i skyn.

Det är ca 250 gånger större möjligheter att en meteroit möte jorden (inte dig direkt) än att man vinner jackpotten på OZ Lotteri.

För att summera det hela en del;

2 100 000 på 1 chans att träffas utav blixten

5 000 på 1 chans att avlida utav ormbett

5 500 000 på 1 chans att dö utav ett sting från det mexikanska ”killer bee”

182 000 på 1 möjlighet att en (stor) meteorit träffar världen

45 679 320 på 1 möjlighet att man vinner Oz Lotto

och

Oändligt på 1 möjlighet att man vinner Oz Lotto om du aldrig lirar.

Men alla dessa siffror är totalt oväsentliga för människor (vi alla) avgår vara rationella när den åtråvärda jackpotten passerar 30.. 40.. 50.. 60.. 70.. 80.. 90 miljoner dollar. För mer info Klick här.

Man må vara buddhamunk alternativt Humpty Dumpty

Det australiensiska kommunistpartiet innehar bildat ett syndikat, och buddhisterna har ett också.

Kommunistpartiet

“Jag och tre andra medlemmar i partiet har kastat in $ 5 vardera, ”
“Vi antar ej att vi innehar en enorm möjlighet att vinna, men den momentana explosion av hopp är angenäm.
Idag är vi arbetarklassens parti och arbetarklassen i Australien har aldrig varit främmande för annorlunda ideer. ”

Det är också en som spenderat egna pengar på en annons vari texten uttalar:
”Vill man hjälpa till att finansiera mitt lotto förvärv så jag kan vinna samt möjlighet att betala för att skicka en del av våra politiker på en mycket lång semester”.

Daniel Chan, skrivbiträde i den australiska kinesiska buddistiska samhället, planerade att inhandla en biljett när en tidning talade till honom. “Tja hurså ej? ” nämna han. “Det är en lastbil med slantar, alternativt hur? ”

Mr Chan drömde om “att göra ett litet antal tillägg till vår Mingyue Lay helgedom i Bonnyrigg, samt igenom att alstra grenar för att sprida buddhismen.
Samt givetvis skulle vi göra några donationer till nyttig ändamål, som vi alltid gör. ”

En hemlös man, Adam Glover, sa att om han vann jackpotten “Jag skulle köpa någonstans att bo. ”

Samt den federala folkpartiet frontbencher bekräftade att han hade köpt ett par biljetter.
En taleskvinna för mannen sade att han planerade att ge ett litet antal vinster till Humpty Dumpty Foundation, som inhandlar materiel för barnsjukhus.

Även den islamiska samfundet innehar haft en inlägg. “Koranen bestämt förbjuder spel”, säger Keysar Trad, , talesman för Sheikh Taj El-Din Hilaly. “Men på min lokala newsagency innehar jag sett folk som är glasklart muslimska handla biljetter till dragningen.
Och icke, min shejk ej inhandlat någon bit. ”

En nattklubbsägare hade också inhandlat en lotto biljett, vinsterna skulle brukas dels för att anlägga barnhem i Sydostasien “, eftersom samtliga ska en motiv att leva, att hoppas och att drömma”.

Samt några pengar kvar skulle brukas för att betala advokatkostnader, uttalar hans advokat.