Direkta dragningar av resultat lotto i TV-apparaten

TV4s dragningar av veckans resultat lotto sänds kl. 19.55 var lördag, antingen i huvudkanalen alternativt i TV7. Denna kanal samt tid har varit bestående under alla de år som lotto har funnits. På senare år dras veckans lotto resultat oxå på onsdagar, men då kl. 18.25.

Svenska Spels Lottoresultat finns HÄR.

Svenska spels lotto har existerat sedan 1980 samt har blivit svenskarnas i särklass mest omtyckta spel. Man behöver inte förnya sig om ett odds eller bilda sig vilka hästar, lag eller sportutövare som är i god design inför årets tävlingar. Man spelar på slumpmässigt dragna nummer och hoppas på tur. Samtidigt är där fler spänningsmoment i lotto än i t ex skraplotter, som man ju kan skrapa direkt och sedan slänga i soporna. Spänningen man får där varar i värsta fall inte mer än i några minuter. Klicka Här för mer info

En lottorad fyller man i, antingen manuellt inne hos ett spelombud, eller online via någon spelsajt. Tillvägagångssättet för de olika metoderna skiljer sig till ganska mycket samt annorlunda metoder har olika sorters fan. De som har spelat lotto i många år och gör det lite pga bruk samt försäkran, väljer inte bort stunden inne hos sitt spelombud i första taget. Ofta tittar på man en liten flock gubbar med huvudbonad på sig inne hos spelombudet varje onsdag och lördag bums före spelstopp. De sitter kanske där med en kopp fika och någon god bakelse medans de med omsorg fyller i sin lottorad. Siffrorna har de kanske funderat ut under veckan som gått, eller så hittar de på kombinationen å stående fossing. Alla har sina egna ritualer när det kommer till lottospel samt spel i annat.

Den mer bekväme lottospelaren slår sig ner före PC:n när suget efter att avsända in en lottorad slår till, även internetspelarna har ritualer, men i mindre utsträckning än ombudsspelarna. Man kan fylla i och avsända in sin lottorad när man vill fram till spelstopp som infaller kl. 15.15 på onsdagar och 17.45 på lördagar. Lotto lördag resultat samt lotto onsdag resultat kan man sedan antingen betrakta TVn eller, om man skulle missa sändningen på internet.

Är man del i en familj som har det som tradition att satsa å lotto var vecka, kanske på onsdag för att smaksätta arbetsveckan en aning, eller på lördag för att celebrera veckoslutet, så brukar presentationen av resultat lotto vara en av veckans höjdpunkter. I de flesta fall har man spelat ett predisponerat mängd lottorader, antagligen en rad per närstående, samt alla sitter ihop hemma i tevesoffan för att se boll för kula lockas ur dragningstumlaren. Att dela dylik gastkramning med sina närmaste är underbart och blott det gör det värt att spela på lotto.

Motsatsen till detta scenario är den ensamme spelare som bara spelar på lotto för att någon dag kamma hem lotto jackpott. Denna jackpott kallas drömvinsten och utdelar när man får alla rätt på lotto samt samtidigt förmå träffa rätt på Jokern. Summan man får igenom drömvinsten är på åtminstone 75 miljoner kronor.

Genom Internet kan man numera spela på börsnoterade Oz Lotto som får Svenska Spels jackpottar att se löjligt små ut. Man kan också spela framåt i tiden och får mejl när det är jättejackpottar på gång så man kan satsa en rad extra.


Oz Lotto resultat behöver man inte sitta och rätta, det kommer hem via e-post, mycket bekvämt. Klicka på bilden och spela 2 rader helt gratis.

Den som står i teverutan vid var beskrivning av resultat lotto är TV4s Ulrica Bengtsson.