En lista över Dom Absolut Bästa Lotto Spelen

Om du tillhör dem som sneglat på de enorma vinster man kan vinna på några utav de nationella lottodragningarna men fort insett att man behöver bo i det aktuella landet för att kunna spela samt investera på ett litet antal av dessa lottodragningarna?

För är man en klok man alternativt brud så slösar man ej dina surt förvärvade pengar på att spela på Svenska Spels Lotto som innehar något utav de uslaste samt sämsta oddsen världen har skådat.

Nu är det så väl ordnat tack vare Nätet att man ska ej längre vara bosatt i landet man spela i för att kunna vinna en lotto jackpot.

Så, här är en förteckning över 10 lotterier från hela världen:

1. Lotto 649:

Spel erbjuds i hela Kanada samt har jackpots från $ 3. 500. 000 till $ 50 miljoner.
Oddsen att vinna jackpotten är ca 1-i-14-miljoner.
Men det bästa är att lotterivinster i Kanada, till skillnad från de flesta andra delar utav världens lotterier är skattefria.

Det innebär att du håller allt som man vinner (Du kanske måste betala skatt i ditt fosterland, dock).

2. EuroMillions:

Under 2009 vanns en EuroMillions jackpot på $ 163. 000. 000 av en kvinna i Spanien, som gör det till det största schablonmässiga lotterivinsten igenom tiderna
(Det fanns mesta Powerball vinnare, men de får livränta-betalningar och ej ett engångsbelopp).
Detta är ett bra spel att spela för stora slantar.
Oddsen för att möta jackpotten är ca 1-i-76-miljoner.

3. Mega Millions:

Erbjuds i selekterade amerikanska delstater, kan nå jackpots hundratals miljoner dollar nivåer, men oddsen är astronomiska.

Sannolikheten att vinna jackpotten är ca 1-i-175-miljoner.

4. Powerball:

Erbjuds utav flera spelföretag bland andra utav OZ lottery samt i selekterade amerikanska delstater med massiva jackpottar. Men oddsen kan vara mycket dåliga.

5. Lotto Maximalt:

Nytt kanadensisk spel med höga jackpots som också offererar ett spel-i-ett-spel med en bättre möjlighet att vinna en miljon dollar.

6. Cash 5:

Flera typer utav spel i vissa amerikanska delstater, men med likartade bra odds, allmänt kortare tid än 1-på-999, med jackpots på hundratals dollar i sortimentet.

Det är lättare att vinna på detta spel än de stora lottospelen.

7. Kontant For Life:

Terminal spel som erbjuds av många amerikanska delstater och kanadensiska provinser.
Vanligtvis erbjuder högsta vinsten på $ 1000 per vecka för livet, med förhållandevis goda odds för att vinna cirka 1-på-1, 25 miljoner.

8. Super 7

Är ett Oz Lotto: Erbjuder stora jackpots, mestadels i tiotals miljoner dollarklassen med odds på cirka 1-på-45-miljoner.
Erbjuds i Australien via ozlotterie.com

9. Scratch-off:

Nästan var global lotteri offererar omedelbara scratch-off lotto talonger.

Det är många typer av spel med annorlunda priser och olika odds.

Men den viktigaste punkten för dessa typer utav spel är att du inte behöver avvakta på siffrorna som skall dras för att se om du är en besegrare – man känner till bums.

10. Tattslotto:

Erbjuds i Australien också detta via Oz lotterie.com

Rätt så anständiga odds, med ca 1-i-8-miljoner, med ganska anständiga priser, ehuru vinsterna ej är så stora. Bra sajt

En sista inlägg till listan.

Flera av spelföretagen offererar att man kan provspela totalt avgiftsfri, jag registrerade mig på OZ lottery samt fick en gratislotto som vid dragningen gav mig ?