Hurdan du kan accelerera dina odds att vinna OZ Lotto

För de mesta utav oss är chanserna att vinna den stora jackpotten på till exempel OZ Lotto blott en fantasi.

Men enligt vissa spelande kunder är det fason att öka sina chanser att vinna Lotto och med flera små vinster kan det ge oss mer pengar att handla flera spel samt förhoppningsvis placera pilen i centrum och träffa den stora jackpotten.

Att kunna vinna på lotterier kommer alltid slutligen ned till diskussioner om nummer, slumpen och matematik.

Medan Lotto är ett spel som inte har någon faktisk statistik så anser ännu många spelare att det lirar en angelägen roll i detta spel.

Det är så många olika metoder för att accelerera våra chanser att vinna Lotto, så här innehar jag plockat ett litet antal.

Prova att plocka två låga siffror 1-15, 2 medelstora nummer 16-30 och ett par höga siffror 31-45 för OZ Lotto spel, detta kan variera för annorlunda övriga länder, men i grund och botten skall du avskilja det totala antalet siffror i tre separata kolumner.

Om du surfar en del samt tar en titt på förut konklusion kommer du att märka att i det långa loppet kommer det att vara en nummerserie gles över hela antalet möjliga siffror som kommer att visas och mycket sällan är de alla samlats till exempel till 1, 2, 3, 4, 5, 6 för detta är mycket osannolikt att de kommer opp.

Men om du skulle välja siffror 1, 5 i en grupp och en grupp med 19, 26, samt sista samt tredje gruppen med 38, 43 skulle man få en bättre möjlighet att vinna alldenstund siffrorna är jämnt utspridda på samma fason som de större resultaten är när de dragits i på annorlunda dragningar.

En annan sak att betrakta Lotto när man lirar till exempel Oz Lotto är intervallen på de totala sex siffrorna man väljer.

Många utav resultaten kommer in i intervallet 120-150 i totalpoäng som innebära att du ska välja dina sex siffror baserat kring detta så att man återigen ökar dina chanser till en vinst.

Om vi tar numren i exemplet ovan 1+5+19+26+38+43 så blir det 132 vilket ligger antagligen i ramen för den teorin.

För att accelerera dina chanser eller odds att vinna Lotto ganska dramatiskt, borde man oxå se till att gardera med ett litet antal extranummer, fast det är en be om något om hur mycket slantar du kan och vill satsa.

Kanske du med dina nyvunna kunskaper skulle välja att gå med i eller starta ett syndikat?

Du kan använda dessa metoder på Powerball, lördag, måndag samt onsdag kväll Lotto i Australien, Oz Lotto åter i Australien.

Jag innehar själv ej köpt en autopick (Oz lotteries websajt har en tjänst du kan använda där systemet slumpmässigt väljer de siffror du skall investera på) lottotalong i år samt efter att jag började följa dessa enkla bestämmelse innehar jag innehar vunnit mycket mer än när jag blott köpte autopick. Klicklänk till mer info

Problemet jag hittade när jag nyttjade autopick var att numren ofta kom tre i ansamling som till exempel 19, 20, 21 som är mycket sällsynt i Lotto.