I TV på lördagar kan man se lotto lördag resultat

Lotto lördag resultat presenteras i TV-kanal fyra mellan kl 19.55-20.00. Lördag har varit lottos dragningsdag ända sedan starten 1980 så det är en redan inpräntad hävd bland lottospelare. Numera dras veckans lottovinnare även på onsdagar samt i samband med lottodragningen utser man oxå veckans Jokervinnare.

Svenska Spels Lottoresultat finns HÄR.

Lördag är mångas favoritveckodag och det finns ett flera anledningar till detta. Mestadels är man fri på lördagen och söndagen vilket innebära att lördagen är den endaste dagen i veckan som man både kan vakna med sinnesro samt lägga sig på kvällen utan jobbångest inför morgondagen. De flesta familjer festar till det med god mat samt lördagsgodis samt hittar inte sällan på tillägg skojig saker att göra samt för en fullkomlig del ingår där lotto lördag resultat. Innan man slår på kvällens filmrulle, alternativt gör sig redo för bjudning så tittar man under fem snabba och dramatisk minuter på veckans lottoresultat. Kanske får man en extra motiv att fira?

Lottoresultaten för veckan presenteras som sagt även på onsdagar nu för tiden, kanske är det oxå därför man ofta kallar onsdagen för ”lillördag”. Onsdag ligger mitt i arbetsveckan och brukar kunna kännas långdragna och tunga. Det är på grund av detta bra att ha ett islag som piggar upp, något man kan se fram emot under dagen. Lotto onsdag är en strålande idé!

Lotto lördag lotto resultat är numer en tradition med djupa rötter i det svenska folkhemmet. Ofta spelar man sig ihop med någon i familjen eller med kompisar, att dela spelglädjen skänker så mycket mer än om man blott slår vad för sig själv.

Lotto är en av många produkter hos det statligt ägda spelbolaget Svenska Spel. I Sverige har staten monopol på allt spelande så vilket gör att Svenska Spel har enormt stor omsättning. Man kan självklart oxå satsa på utländska sajter, men vill man satsa lotto och få deltaga på spänningen när lotto lördag konklusion presenteras så är det Svenska Spels Lotto man får hålla sig till. Spelar man på Oz Lotto (med dess större vinster) får man vänta på epost med sitt resultat eller titta på deras sajt i Australien.


Oz Lotto resultat behöver man inte sitta och rätta, det kommer hem via e-post, mycket bekvämt. Klicka på bilden och spela 2 rader helt gratis – blir det vinst så blir Du ekonomiskt oberoende.

Vad är då lotto? Vad går det ut på? Jo, när man lirar på lotto så väljer man ut sju av 35 nummer i en rad. Varje siffra presenteras enskilt så om man skall vinna måste alla siffrorna både klaffa och komma i rätt följd. Det bästa resultatet får man givetvis med sju rätt, men ofta blir det utdelning oxå vid sex och fem rätt. Samtidigt som man spelar på Lotto kan man också satsa på Joker, som är ett tilläggsspel. Jokern presenteras samtidigt som lotto på lördagar och onsdagar och slår vad man Joker samt Lotto samtidigt har man möjlighet att svischa Sveriges största vinst – Drömvinsten.

När lottoresultaten presenteras på lördagen så går det ganska fort, hela programmet med dragningen är över på fem minuter, men ändå är dessa fem minuter för många en viktig del av lördagen och en stund laddad med gastkramning och förväntning. Klicka Här för mer info