I vilken Tv-kanal presenteras lotto onsdag resultat klockan 18:25?

Lotto onsdag resultat presentation har inte varit en självklarhet lika länge som lördagarnas lottopresentation. Lotto från Svenska Spel såg dagens ljus år 1980 och då var det dragning bara på lördagar, en tradition som fortsätter än idag. När Lotto sedan blev så omåttligt populärt som det är idag så krävdes dragningar ett par gånger i veckan, samt det var så Lotto onsdag resultat kom till.

Svenska Spels Lottoresultat finns HÄR.

Lotto är tillsammans med några andra nummerspel Svenska Spels kassako money maker med miljarder kronor i statlig vinst varje år. Lotto är lätt och lockar därmed många att spela, samtidigt som det blir en aning av ett event att varje vecka få bänka sig vid TV-apparat:n för att se om denna veckas lottorad möjligen ger en den där drömvinsten. Mer info: På denna sajten

Drömvinsten introducerades som en uppgradering av Lotto år 2005 och har som mest gett en individuell vinnare 215 miljoner kronor. Det är när man har alla rätt på sin lottorad i sammansättning med rätt på Jokern som man har chans att vinna Drömvinsten, men vinstsumman kan fluktuera stort, det är långt ifrån var vecka som det ligger 215 miljoner i potten. Tvärtom kan den vara låg. Därför väljer allt fler att spela på börsnoterade Oz Lotto i Australien – via internet. Där existerar inte småvinster om man har alla rätt.


Oz Lotto resultat behöver man inte sitta och rätta, det kommer hem via e-post, mycket bekvämt. Klicka på bilden och spela 2 rader helt gratis.

Lotto är enormt lätt att bilda sig och kanske är det på grund av detta som spel lockar så många lirare. Man väljer ut sju siffror mellan 1-35 och har större chans att vinna stora summor ju fler rätt man har på dragningen. Dragningen sker på onsdagar i direktsänd TV kl. 18.25 och tar ca 5 minuter. Satsar man några pengar på Jokern i anknytning med sin lottorad så har man dessutom möjlighet att vinna Drömvinsten.

Många människor gör veckans lottorad till ett event, medans andra bara kryssar i någon rad alltemellanåt, för att andan abrupt faller på, alternativt för att man får något ”tecken” på att man kanske har särskild tur just nu. Särskilt utomlands fungerar spelande ofta på det viset. Skulle någon hitta en fyrklöver i gräset eller en hundralapp på marken så knatar de raka vägen till det lokala spelombudet för att fylla i en lottorad.

Att spela på lotto och vinna några småsummor alltemellanåt är ett festligt inslag i vardagen för många folk, men det kan också förvandlas till ett beroende som sakta men absolut tar upp mer och mer av ens tid, ekonomi och bävan. Spelberoende är mycket vanligare än man tror i dagens Sverige och mörkertalt är stort. Drabbas man av spelmissbruk så finns det inte lika allmän hjälp att få som det finns för andra missbrukargrupper som alkoholister, narkomaner eller till och med sexmissbrukare. Allmän dessa typer finns det oxå hjälpprogram på arbetsplatser, men spelmissbrukaren står ensam samt övergiven när det har gått för långt. Det är en psykiskt sjukdom som kan drabba vem som helst. Dock är lotto nästan aldrig orsaken, det brukar vara spel i realtid som bingo och spelautomater.

Man kan spela för nästan hur lite eller mycket pengar man vill samt det är ett hett tips att hålla spelkostnaderna nere. Många människor behöver ha gränser för sitt spelande, att man t ex bara selar för max 100 kronor per vecka. På Oz Lotto räcker 4 rader per vecka mer än väl för både spänning och nöje, lägre kostnad och drömvinster varje vecka.

Den traditionella metoden för att fylla i sin lottorad är att besöka sitt lokala spelombud, köpa en kupong och fylla i sina rader med en vanlig kulspetspenna. Denna metod används ännu, många tycker att proceduren är en del av nöjet. Spelandet på internet har dock exploderat de senaste åren och merparten av de lottorader som registreras görs online.

Efter ifyllandet av sin lottorad väntar man hårt till lotto onsdag resultaten presenteras i TV4.