I vilken Tv-kanal presenteras lotto onsdag resultat klockan 18:25?

Lotto onsdag resultat beskrivning har inte varit en axiom lika länge som lördagarnas lottopresentation. Lotto från Svenska Spel såg dagens belysning år 1980 samt då var det dragning bara på lördagar, en hävd som fortsätter än idag. När Lotto sedan blev så omåttligt populärt som det är idag så krävdes dragningar två gånger i veckan, samt det var så Lotto onsdag resultat kom till.

Svenska Spels Lottoresultat finns HÄR.

Lotto är tillsammans med ett litet antal andra nummerspel Svenska Spels kassako money maker med miljarder kronor i statlig avans vart år. Spelet är lätt samt lockar därmed många att spela, samtidigt som det blir en aning av ett event att varje vecka få bänka sig vid TV-apparat:n för att se om denna veckas lottorad kanske ger en den där drömvinsten.

Drömvinsten introducerades som en uppgradering av Lotto år 2005 och har som mest gett en enskild vinnare 215 miljoner kronor. Det är när man har alla rätt på sin lottorad i sammansättning med rätt på Jokern som man har chans att vinna Drömvinsten, men vinstsumman kan variera stort, det är långt ifrån varje vecka som det ligger 215 miljoner i potten. Tvärtom kan den vara låg. Därför väljer allt fler att spela på börsnoterade Oz Lotto i Australien – via internet. Där existerar inte småvinster om man har alla rätt.


Oz Lotto resultat behöver man inte sitta och rätta, det kommer hem via e-post, mycket bekvämt. Klicka på bilden och spela 2 rader helt gratis.

Lotto är väldigt enkelt att bilda sig och antagligen är det på grund av detta som spel lockar så många spelare. Man väljer ut sju nummer emellan 1-35 samt har större chans att vinna stora summor ju fler rätt man har på dragningen. Dragningen sker på onsdagar i direktsänd TV kl. 18.25 och tar ca 5 minuter. Satsar man några pengar på Jokern i anknytning med sin lottorad så har man dessutom chans att vinna Drömvinsten.

Många folk gör veckans lottorad till ett event, medan andra bara kryssar i någon rad då och då, för att andan plötsligt faller på, alternativt för att man får något ”tecken” på att man antagligen har särskild tur just nu. Särskilt utomlands funkar spelande ofta på det viset. Skulle någon hitta en fyrklöver i gräset alternativt en hundralapp på marken så knatar de raka vägen till det lokala spelombudet för att fylla i en lottorad.

Att satsa på lotto samt vinna några småsummor då och då är ett festligt inslag i vardagen för många folk, men det kan också förvandlas till ett beroende som sakta men absolut tar opp mer och mer av ens tid, ekonomi och oro. Spelberoende är mycket vanligare än man antar i dagens Sverige samt mörkertalt är stort. Drabbas man av spelmissbruk så finns det inte lika allmän assistans att få som det finns för andra missbrukargrupper som alkoholister, narkomaner alternativt till och med sexmissbrukare. Allmän dessa typer finns det också hjälpprogram på arbetsplatser, men spelmissbrukaren står ensam samt övergiven när det har gått för långt. Det är en psykiskt sjukdom som kan drabba vem som helst. Dock är lotto nästan aldrig orsaken, det brukar vara spel i realtid som bingo och spelautomater.

Man kan spela för nära nog hur lite eller mycket pengar man vill och det är ett bra tips att hålla spelkostnaderna nere. Många folk behöver hava gränser för sitt spelande, att man t ex bara selar för toppen 100 kronor per vecka. På Oz Lotto räcker 4 rader per vecka mer än väl för både spänning och nöje, lägre kostnad och drömvinster varje vecka.

Den traditionella metoden för att fylla i sin lottorad är att besöka sitt lokala spelombud, anskaffa en kupong samt fylla i sina rader med en vanlig penna. Denna metod används ännu, många tycker att proceduren är en ingrediens i nöjet. Spelandet på internet har emellertid exploderat de senaste åren och merparten av de lottorader som registreras görs online. Läs mer här

Efter ifyllandet av sin lottorad väntar man spänt till lotto onsdag resultaten presenteras i TV4.