Knäpp framtidsvision – Runt 8 miljarder i jättevinst

Jag innehar en framtids förutsägelse: Man kommer att har möjlighet att inhandla en lott för en möjlighet att vinna 8 miljarder.

Egentligen kommer möjligheten att bilda allaredan i de närmaste 25 åren.

8 000 000 000!?!
En åtta med nio nollor efter att sej, ej bara sex som betyder miljoner, utan åtta!

Du antar absolut jag är galen, eller hur?

Okej, det låter sjukt, men läs vidare efter antagligen du tror på mig.

Och detta kan vara värt att notera i bakhuvudet.

Jag antar inte att det kommer att existera denna möjlighet genom monopolet Svenska Spel, de kommer absolut så länge det är monopol samt reträttplats för avdankade politiker eller deras släktingar att fortgå slå sig för bröstet och skryta med ”Fy faan vad vi är bra”, med världens i särklass sämsta odds på alla sina spel.

Men nog om detta, först ska vi ta dig tillbaka till år 1974.

Det är en del 35 år efter, så minnet kan vara suddigt.

Men jag önskar ta upp något du antagligen läst i någon avis alternativt hört på nyheterna då. Klicka här nu för mer info

Det året hade Kanada ett nationellt lotteri med ett pris på $ 1 miljon.

No big deal, eller hurdan?

Fel.

För år 1974, var 8 miljoner som jackpottvinst den privat största jackpotten i världen.

Någonsin!

Det var stora nyheter och en sensation.

Idag, tänk dig att du kan delge för den genomsnittliga gubben året 1974 att inom de närmaste 35 åren, kommer det att vara fullt genomförbart att för någon att vinna en 2 miljarders lotterivinst.

Noll skulle tro på dej, de skulle ana att du var galen.

Men det hände. Andrew Jackson “Jack” Whittaker Jr, West Virginia, USA, vann över 2 miljarder på en Powerball jackpott år 2002.

Så nu är frågan om man ännu tror att min framtidsförutsägelse på 8 en miljarders jackpott inom de närmsta 25 åren är sjukt?

Vad är galet nu är standard i morgon, så jag tror att det kommer att hända.

Titta på det på det här sättet: Ju mesta jackpott, desto högre är biljettförsäljningen.

Med 8 miljarder i jackpotten är jag säker på att det skulle rapporteras i alla nyhetssändningar och som också skulle bedriva försäljningen genom taket.

Det är helt säkert att folk (som ej har Internet) skulle stå i kö vid varenda näröppet eller spelagent med sina egna fantasier vad de skulle göra som mångmiljardärer.

Fröjd man som kanske lever när den jackpotten dyker opp.

Jag vet att jag ska handla en talong samt önskar att det är hos OZ lottery eller liknande där man inte är tvingad att ta ut vinsten som en 25 årig livränta!

Få se idag… 65 år nu + 25 före det inträffar blir 90 år och efter 25 år till att plocka ut vinsten, det blir att jag kommer vara 115 år när pengaflödet tar final.

Vem vet, det sägs att rika folk lever längre än fattiga.

Får se vilket spel som spränger målsnöret först, Euromillions, Powerball, Mega Millions, Oz Lotto alternativt Lotto 6/49?