Kolla på lotto lördag resultat i TV4

Lotto lördag resultat presenteras i TV-kanal fyra emellan kl 19.55-20.00. Lördag har varit lottos dragningsdag ända sedan starten 1980 så det är en redan inpräntad hävd bland lottospelare. Numera dras veckans lottovinnare även på onsdagar och i samband med lottodragningen utser man oxå veckans Jokervinnare.

Svenska Spels Lottoresultat finns HÄR.

Lördag är mångas favoritveckodag samt det finns ett flertal anledningar till detta. Oftast är man fri på lördagen och söndagen vilket innebära att lördagen är den enda dagen i veckan som man både kan vakna med sinnesro samt placera sig på kvällen utan jobbångest före morgondagen. De flesta familjer festar till det med god mat samt lördagsgodis samt hittar inte sällan på tillägg roliga don att göra samt för en hel del ingår där lotto lördag resultat. Innan man slår på kvällens filmrulle, alternativt gör sig beredd för bjudning så kollar man under fem snabba och dramatisk minuter på veckans lottoresultat. Antagligen får man en extra anledning att fira?

Lottoresultaten för veckan presenteras som sagt även på onsdagar nu för tiden, antagligen är det oxå därför man ofta kallar onsdagen för ”lillördag”. Onsdag ligger mitt i arbetsveckan och brukar kunna kännas långdragna samt krävande. Det är på grund av detta bra att ha ett islag som piggar upp, något man kan se fram gentemot under dagen. Lotto onsdag är en strålande idé!

Lotto lördag lotto resultat är numer en vana med djupa rötter i det svenska folkhemmet. Ofta slår vad man sig ihop med någon i familjen eller med vänner, att dela spelglädjen skänker så mycket mer än om man blott lirar för sig själv.

Lotto är en av många produkter hos det statligt ägda spelbolaget Svenska Spel. I Sverige har staten monopol på allt spelande så vilket gör att Svenska Spel har väldigt stor omsättning. Man kan självklart också satsa på utländska sajter, men vill man satsa lotto och få vara med på spänningen när lotto lördag konklusion presenteras så är det Svenska Spels Lotto man får hålla sig till. Spelar man på Oz Lotto (med dess större vinster) får man vänta på epost med sitt resultat eller titta på deras sajt i Australien.


Oz Lotto resultat behöver man inte sitta och rätta, det kommer hem via e-post, mycket bekvämt. Klicka på bilden och spela 2 rader helt gratis – blir det vinst så blir Du ekonomiskt oberoende.

Vad är då lotto? Vad går det ut på? Jo, när man lirar på lotto så väljer man ut sju av 35 nummer i en rad. Varje siffra presenteras för sig så om man skall vinna måste alla siffrorna både klaffa och anlända i rätt ordning. Det bästa resultatet får man givetvis med sju rätt, men ofta blir det utdelning oxå vid sex och fem rätt. Samtidigt som man spelar på Lotto kan man också spela på Joker, som är ett tilläggsspel. Jokern presenteras samtidigt som lotto på lördagar och onsdagar samt lirar man Joker samt Lotto samtidigt har man möjlighet att svischa Sveriges största vinst – Drömvinsten. Läs mer här

När lottoresultaten presenteras på lördagen så går det ganska fort, hela programmet med dragningen är över på fem minuter, men likväl är dessa fem minuter för många en viktig fraktion lördagen samt en stund laddad med spänning och förväntan.