Lördagsmys med lotto resultat lördag på Tv

Lotto Resultat Lördag

Lotto resultat lördag presenteras i TV4s direktsända dragning klockan 19.55, så har det varit ända sedan lotto presenterades av Svenska Spel år 1980. Spel lotto vann snabbt sin trogna skara anhängare samt det finns folk som sedan starten har spelat lotto ända sedan starten för över 30 år sedan.

Lotto är ett rent turspel, det finns inga som helst möjligheter att ana dragningen av de 7 nummer som utgör veckans lottorad. Siffrorna väljer man ut mellan 1-35 och vill man så kan man alltemellanåt addera en joker på det, för chans att vinna lotto jackpot. Lottojackpotten heter Drömvinsten samt har hängt med sedan år 2005. De som viner drömvinsten får en belopp på minimum 75 miljoner kronor, vilket är svindlande mycket pengar.

Via Internet kan man spela på börsnoterade Oz Lotto och vinna jättevinster i AU-dollar. Där räcker det att lottoraden är rätt och förhoppningsvis får detta Svenska Spel att börja med bättre vinster. Det är bara ibland jackpottarna är värda namnet – på Oz Lotto är dom alltid jättelika.


Oz Lotto resultat behöver man inte sitta och rätta, det kommer hem via e-post, mycket bekvämt. Klicka på bilden och spela 2 rader helt gratis.

Det är emellertid relativt få som någonsin får ta del av ett litet antal större summor pengar tack vare lotto. Den största vinnaren i detta idé är helt färdigt den svenska staten som drar in miljarder kronor var år. Lotto är en stor del i detta då lotto och andra sifferspel är Svenska Spels största kassakor. Det finns många som idag ställer sig undrande till den moraliska aspekten i att staten har monopol på spelande, i isynnerhet när spelmissbruk har blivit ett hyfsat utbrett problem.

Det är när annonser dag efter dag visar lyckliga storvinnare i media, men nära nog aldrig lyfter fram de blot för speldjävulen som blir allt fler i vårt land, som man kan fråga sig vilket som är viktigast för staten – den stora inkomstkällan, alternativt människors väl? Det börjar äntligen dyka upp terapigrupper för spelberoende, men i jämförelse med andra typer av beroenden som alkoholister eller narkomaner så får de som hamnar i spelmissbruk väldigt en aning assistans – i synnerhet från staten. Dock sällan från lotto, sjukdomen orsakas oftas av spel i realtid som spelautomater eller Bingo. En stående kupong på lotto varje vecka är att betrakta som ofarlig om insatsen är rimlig och inte allt man har.

Det är pga allt detta som det är oerhört viktigt för var och en att själv ta ansvar för sitt spelande. Informera sig själv om statistik och följa de tips som ges av andra lirare. Avsätt en obetydlig summa för spel var månad och kom på sätt för att minimera risken att du överstiger denna summa. För varje drömvinst som delas ut har många av spelare gått med större samt mindre förluster. Läs mer här

Skulle man ha spelat på veckans lördagslotto men möta missa dragningen av lotto resultat lördag, så finns det möjlighet att bese sin rad på internet alternativt via Text-Tv, så det finns ingen anledning att ängslas om man har annat för sig strax innan kl. 20 på lördagen. Spelstopp för lotto lördag resultat infaller kl. 17.45 samma dag. Är man mer sugen på att satsa före onsdagens lotto dragning så infaller spelstopp kl. 17.15 samt livedragningen händer kl. 18.25.

Svenska Spels Lottoresultat finns HÄR.

Dragningen av lotto resultat lördag sänds ibland i TV4 samt ibland i TV7, beroende på hur TV-tablån ser ut i annat.