Lotto onsdag resultat presenteras kl.

Lotto onsdag resultat beskrivning har inte varit en självklarhet lika länge som lördagarnas lottopresentation. Lotto från Svenska Spel tittade dagens ljus år 1980 och då var det dragning endast på lördagar, en hävd som fortsätter än idag. När Lotto sedan blev så omåttligt populärt som det är idag så krävdes dragningar ett par gånger i veckan, och det var så Lotto onsdag resultat kom till.

Svenska Spels Lottoresultat finns HÄR.

Lotto är tillsammans med ett litet antal andra nummerspel Svenska Spels största money maker med miljarder kronor i statlig avans varje år. Spelet är enkelt och lockar därmed många att spela, samtidigt som det blir lite av ett event att var vecka få bänka sig vid Tv:n för att se om denna veckas lottorad kanske skänker en den där drömvinsten.

Drömvinsten introducerades som en uppgradering av Lotto år 2005 samt har som mest gett en enskild vinnare 215 miljoner kronor. Det är när man har alla rätt på sin lottorad i kombination med rätt på Jokern som man har möjlighet att vinna Drömvinsten, men vinstsumman kan variera rejält, det är långt ifrån varje vecka som det ligger 215 miljoner i potten. Tvärtom kan den vara låg. Därför väljer allt fler att spela på börsnoterade Oz Lotto i Australien – via internet. Där existerar inte småvinster om man har alla rätt.


Oz Lotto resultat behöver man inte sitta och rätta, det kommer hem via e-post, mycket bekvämt. Klicka på bilden och spela 2 rader helt gratis.

Lotto är väldigt lätt att lära sig och kanske är det på grund av detta som spel lockar så många lirare. Man väljer ut sju nummer emellan 1-35 samt har större möjlighet att vinna stora summor ju fler rätt man har på dragningen. Dragningen sker på onsdagar i direktsänd TV kl. 18.25 samt tar ca 5 minuter. Satsar man några pengar på Jokern i samband med sin lottorad så har man därjämte möjlighet att vinna Drömvinsten.

Många människor gör veckans lottorad till ett event, medans andra blott kryssar i någon rad alltemellanåt, för att andan abrupt faller på, alternativt för att man får något ”tecken” på att man kanske har särskild tur för tillfället. Särskilt utomlands funkar spelande ofta på det viset. Skulle någon finna en fyrklöver i gräset eller en hundring på marken så springer de raka vägen till det lokala spelombudet för att fylla i en lottorad.

Att spela på lotto och vinna ett litet antal småsummor alltemellanåt är ett roligt inslag i vardagen för många folk, men det kan oxå förvandlas till ett avhängig som långsam men säkert tar upp mer och mer av ens tid, ekonomi samt oro. Spelberoende är mycket vanligare än man tror i dagens Sverige samt mörkertalt är stort. Drabbas man av spelmissbruk så finns det inte lika allmän hjälp att få som det finns för andra missbrukargrupper som alkoholister, narkomaner alternativt till samt med sexmissbrukare. För alla dessa typer finns det oxå hjälpprogram på arbetsplatser, men spelmissbrukaren står ensam och övergiven när det har vandrat för långt. Det är en psykiskt sjukdom som kan drabba vem som helst. Dock är lotto nästan aldrig orsaken, det brukar vara spel i realtid som bingo och spelautomater.

Man kan satsa för nästan hur lite alternativt mycket pengar man vill samt det är ett bra tips att hålla spelkostnaderna betryckt. Många människor behöver hava gränser för sitt spelande, att man t ex blott selar för toppen 100 kronor per vecka. På Oz Lotto räcker 4 rader per vecka mer än väl för både spänning och nöje, lägre kostnad och drömvinster varje vecka. Klicka Här för mer info

Den traditionella metoden för att fylla i sin lottorad är att bevista sitt lokala spelombud, köpa en kupong och fylla i sina rader med en vanlig penna. Denna metod används ännu, många tycker att proceduren är en del av nöjet. Spelandet på internet har emellertid exploderat de senaste åren samt merparten av de lottorader som registreras görs online.

Efter ifyllandet av sin lottorad väntar man spänt till lotto onsdag resultaten presenteras i TV4.