Lotto resultat var onsdag samt lördag i TV4

Lotto resultat är ett populärt teveprogram ur TV4s tablå. Dragningarna från veckans lottospel händer på lotto lördag kl. 19.55 och onsdag kl. 18.25 då hundratusentals tittare sitter beredda med sin kupong i framtidstro om att vinna på lotto.

Lotto är en mycket populär spelform från Svenska Spel, faktum är att det är Lotto som i tillsammans med andra nummerspel som Keno, som drar in mest pengar i omsättning av alla spel. Eventuellt är det för att lotto är ett väldigt kravlöst spel som inte kräver några kunskaper hos spelaren för att bättra hans eller hennes odds. Det skall bara väldigt mycket tur till för att man ska kamma hem en vinst värd att nämna.

Om man spelar på lotto så kan man alltemellanåt samtidigt spela på Jokern och därmed ha chans att vinna lotto jackpot – alternativt Drömvinsten, som den heta. Drömvinsten ger alltid en enskild lirare vinstbelopp på över 75 miljoner kronor. Det är väl snålt när man skall ha både ett lottnummer och en lottorad på samma gång. Därför spelar allt fler på börsnoterade Oz Lotto i US i stället med jättelika jackpottar i AU-dollar.


Oz Lotto resultat behöver man inte sitta och rätta, det kommer hem via e-post, mycket bekvämt. Klicka på bilden och spela 2 rader helt gratis.

Vad är det då som gör att så många älskar att spela på lotto? Först samt framförallt finns det nog en djup begär i de flesta av oss att abrupt få en enorm mängd pengar, utan större prestation eller ansträngning. Somliga är mer optimistiska än andra samt många tror att de bär på tur som en vacker dag kommer att slå till. Uttrycket ”spelar man inte så vinner man inte” berättigar oxå många spelares vanor för dem själva samt för andra. Att statistiken tydligt meddelar att det är knapp chans att minsann vinna något av tillräckligt värde bryr de flesta sig inte om. Kanska skall man som proffspelaren Gert gambell säger: Ge Turen En Chans.

De som lirar på lotto sedan många år tillbaka har förmodligen strikta regler kring sitt spelande. Antagligen avsätter de en speciell summa per månad som får gå till spel. Eller spelar samma rader varje vecka, år efter år. Mer Info HÄR

Man kan idag gå tillväga på en del annorlunda sätt för att spela å lotto. Antingen gör man på gammeldags vis och knallar ned till sitt spelombud, beställer en fika och en kaka och sätter sig på en stol för att i lugn samt ro och med eftertanke fylla i sin lottorad. Sedan betalar man och går hem och väntar på lotto onsdag resultat alternativt lotto lördag resultat, beroende på vilken veckodag man är på. Denna ritual följs av många svenska, särskilt lite äldre och bryts inte för mycket i världen.

Internet har betytt mycket. Oz Lotto har satt press på Svenska Spel som en dag bara måste ge mer tillbaka till spelarna. Men framför allt kan man betala framåt i tiden och behöver inte köpa nya lottolappar varje vecka.

Den yngre lottospelaren bänkar sig före burken för att fylla i sin lottokupong och med bara några klick är raden inskickad. Charmen i att spela lotto är utbytt mot effektivitet runt spelandet, vilket passar i dagens stressade by.

Spelstopp infaller vid samma tid varje veckan, kl. 17.15 på onsdagar och 17.45 på lördagar. Spel till lördagens lotto resultat dragning är ännu mest aktuell, men många slår vad oxå till onsdagens lottodragning.

Svenska Spels Lottoresultat finns HÄR.