Lotto resultat var onsdag samt lördag i TV4

Lotto resultat är ett populärt teveprogram ur TV4s tablå. Dragningarna från veckans lottospel sker på lotto lördag kl. 19.55 samt onsdag kl. 18.25 då hundratusentals folk sitter beredda med sin kupong i hopp om att vinna på lotto.

Lotto är en mycket omtyckt spelform från Svenska Spel, realiteten är att det är Lotto som i tillsammans med andra nummerspel som Keno, som drar in mest pengar i omsättning av alla spel. Möjligen är det för att lotto är ett enormt kravlöst spel som inte kräver ett litet antal kunskaper hos spelaren för att bättra hans eller hennes odds. Det skall bara enormt mycket tur till för att man ska kamma hem en vinst värd att nämna.

Om man spelar på lotto så kan man alltemellanåt samtidigt spela på Jokern och därmed hava möjlighet att vinna lotto jackpot – eller Drömvinsten, som den heta. Drömvinsten skänker alltid en individuell lirare vinstbelopp på över 75 miljoner kronor. Det är väl snålt när man skall ha både ett lottnummer och en lottorad på samma gång. Därför spelar allt fler på börsnoterade Oz Lotto i US i stället med jättelika jackpottar i AU-dollar.


Oz Lotto resultat behöver man inte sitta och rätta, det kommer hem via e-post, mycket bekvämt. Klicka på bilden och spela 2 rader helt gratis.

Vad är det då som gör att så många älskar att spela på lotto? Främst och framförallt finns det egentligen en djupt begär i de flesta av oss att plötsligt få en stor mängd pengar, utan större prestation eller möda. Somliga är mer optimistiska än andra och många antar att de bär på tur som en vacker dag kommer att slå till. Uttrycket ”spelar man inte så vinner man inte” berättigar oxå många spelares vanor för dem själva samt för andra. Att statistiken explicit meddelar att det är knapp chans att minsann vinna något av tillräckligt värde bryr de flesta sig inte om. Kanska skall man som proffspelaren Gert gambell säger: Ge Turen En Chans.

De som spelar på lotto sedan många år tillbaka har antagligen strikta regler kring sitt spelande. Kanske avsätter de en speciell belopp per månad som får gå till spel. Eller spelar samma rader varje vecka, år efter år.

Man kan idag gå tillväga på en del olika sätt för att spela å lotto. Antingen gör man på gammeldags vis och knallar ned till sitt spelombud, beställer en kaffe och en kaka samt sätter sig på en stol för att i lugn och ro samt med eftertanke fylla i sin lottorad. Sedan betalar man och går tillbaka och väntar på lotto onsdag resultat alternativt lotto lördag resultat, avhängig på vilken veckodag man är på. Denna ritual följs av många svenska, särskilt en aning äldre samt bryts inte för mycket i världen.

Internet har betytt mycket. Oz Lotto har satt press på Svenska Spel som en dag bara måste ge mer tillbaka till spelarna. Men framför allt kan man betala framåt i tiden och behöver inte köpa nya lottolappar varje vecka. Läs mer här

Den yngre lottospelaren bänkar sig framför burken för att fylla i sin lottokupong samt med bara några klick är raden inskickad. Charmen i att spela lotto är utbytt mot effektivitet kring spelandet, vilket passar i dagens stressade samhälle.

Spelstopp infaller vid samma tid var veckan, kl. 17.15 på onsdagar samt 17.45 på lördagar. Spel till lördagens lotto resultat dragning är fortfarande mest populär, men många spelar oxå till onsdagens lottodragning.

Svenska Spels Lottoresultat finns HÄR.