Rätta Lotto via TV – här är TV-kanalen

Att rätta lotto är enkelt, särskilt i förhållande till att vinna på lotto. Man kan antingen vänta till lotto dragningarna på onsdag eller lördag, eller så kollar man sin lottorad snabbt på någon av de sajter som publicerar de rätta lottoraderna på internet.

Svenska Spels Lottoresultat finns HÄR.

I Sverige har et varit lätt att spela på lotto sedan 1980, då Svenska Spel introducerade Lotto för svenska folket. Lotto blev snabbt inne hemma i stugorna och det finns de som inte har förbisett en enda vecka av lottospelande på dessa mer n 30 år. Från begynnelsen har lottodragningarna sänts i TV-rutan varje lördag kväll under bästa sändningstid, för att attrahera så många spelare som möjligt till sig. Det går sällan många lördagar bänkade vid soffan med familjen samt uppdukat helgmys innan man känner att det vore kul att själv delta i lottomomentet som kvällen alltid erbjuder. Mer Info HÄR

Att spela på lotto är lika enkelt som att rätta lotto, det kräver nästan inget av spelaren. Om man jämför med betting där folk spelar på vilka lag, hästar eller sportutövare som ska vinna eller gå miste särskilda matcher, så är lotto förädla barnleken i jämförelse samt lämpar sig för den som gillar en aning gastkramning i vardagen, utan större deltagande. Vill man hellre känna att man med erfarenhet och påläsning kan förbättra sina chanser att vinna, så är lotto antagligen inte rätt spel.

För att spela lotto kan man gå tillväga på två annorlunda sätt, antingen använder man sig av den traditionella metoden samt beger sig till sitt lokala spelombud för att fylla i sin lottorad på papperskupong, eller så bänkar man sig vid burken och gör allt genom internet. Hurdan man går tillväga har ingen av vikt för ens vinstchanser, men det har ofta stor betydelse för vilken känsla var lirare har för spel.

Internet har också möjligheten att spela på börsnoterade Oz Lotto som har betydligt högre vinster – I AU dollar! Vem som helst kan vinna på Lotto och mitt tips är att i varje fall spela dom 2 raderna man får helt Gratis som ny kund på Oz Lotto. Det är skarpa rader med full vinstmöjlighet att bli ekonomiskt oberoende generationer framåt.


Oz Lotto resultat behöver man inte sitta och rätta, det kommer hem via e-post, mycket bekvämt. Klicka på bilden och spela 2 rader helt gratis.

Att satsa på lotto blir allt mer populärt för var år som går samt nu är just Lotto och andra förädla turspel där siffror är inblandade Svenska Spels största vinstindrivare. Den största vinnaren på lotto är just Svenska Spel som tjänar miljarder på landets lirare varje år.

Dragningarna av veckans lottovinnare samt jokervinnare sker två gånger i veckan. Den klassiska dragningen händer på lördagar kl. 19.55 och alla lottorader skall vara inlämnade samma dag senast kl. 17.45 för att beläggning registreras i tid för dragningen. Ytterligare en dragning sänds på onsdagar kl. 18.25 och då ska lottoraden vara inlämnad senast kl. 17.15. Skulle man missa sändningen så kan man rätta lotto antingen genom text-tv eller internet.