Rätta lottoraden lördag i direktsändning av lotto dragningen

Lottoraden lördag har presenterats i TV4 ända sedan Lottos start 1980. Denna omåttligt populära spelform är den största inkomstkällan för Svenska Spel med miljarder kronor i omsättning vart år. Andra enkla nummerspel som Keno räknas självklart in i den slutsatsen.

Lotto är ett av de enklaste spelen man kan satsa, näst efter skraplotter. Man fyller i en kupong med sju siffror som skall utfalla i rätt ordning för att ge vinst. Man kan kombinera sin lottorad med att tippa på Jokern samt då hava chans att vinna Drömvinsten som är en sorts lotto jackpot samt alltid är på minst 75 miljoner kronor. Drömvinsten är ett idé från Svenska Spel om har existerat sedan 2005 samt har som mest get en individuell spelare 214 miljoner kronor.

Svenska Spels Lottoresultat finns HÄR.

Att spela på lotto är en sakral hävd för somliga och en sällan förekommande impulsiv impuls för andra också finns det de som spelar antagligen varannan vecka, alternativt en kupong per månad. Hurdan ofta man slår vad och vad man har för rutiner kring spelandet varierar gaska kraftigt, men allt fler som uppskattar spel lirar allt mer samt ofta. Att satsa lotto är hur enkelt som helst, nära nog lika enkelt som att raspa en skraplott.

Lottoraden i TV-4 kollar man på lördag kl. 19.55 alternativt på onsdag kl. 18.25. Dragningen av lotto resultat tar ca 5 minuter samt skulle man bomma den går det att finna resultatet på både internet och text-TV.

Spelande på internet växer samt allt fler går över till att fylla i sin lottorad online. Hängivna lottospelare menar emellertid att halva poängen med att spela går bort när man gör det virtuellt. Att gå till sitt spelombud samt fylla i sina valda nummer på en papperslapp betyder något för riten. Många slår vad oxå precis före slussarna stängs för inlämning samt stannar kvar och dricker en kopp kaffe hos spelombudet tills det är dags för dragningen av lottoraden lördag eller onsdag. Särskilt bland äldre personer som lever ensamma är denna metod vanlig.

Om man i allmänhet är frejdig för att spela lotto, alternativt vilken annan spelform som helst som hästar, sport, skraplotter, casino alternativt slotmaskiner, så är det ett viktigt förslag att från början avgöra hur mycket pengar som får spenderas på spelande varje vecka alternativt månad. Spelmissbruk är ett samhällsproblem som exploderat i takt med att spelen blivit mer lättillgängliga. Spelberoende blir man inte över en natt utan ett problem som smyger sig på en. Det drabbar människor i alla stånd, allt från de rikaste rika till de mest fattiga. När man spelat bort alla sina pengar börjar man låna till höger samt vänster samt ständigt berättigar man sitt lånande med att det är sista spelet, nu kommer den stora vinsten!


Oz Lotto resultat behöver man inte sitta och rätta, det kommer hem via e-post, mycket bekvämt. Klicka på bilden och spela 2 rader helt gratis.

Sett till statistiken är det oerhört flamma odds för att man ska bliva miljonär på lottospel, så det innefattar att hålla sitt spelande på en frisk nivå samt med realistisk inställning. Lottospel skall vara ett fröjd, inte ett sätt att blir rik. Svenska Spel skall man hoppa över för ibland är det bara struntvinster. Bättre då att spela på börsnoterade Oz Lotto i AU via nätet. Där existerar inte småvinster om man har alla rätt. Vill Du veta mer Klicka Här

Lottoraden lördag kan man spela på fram till kl. 17.45 samma dag som dragningen sker.