Rätta lottoraden lördag i direktsändning av lotto dragningen

Lottoraden lördag har presenterats i TV4 ända sedan Lottos start 1980. Denna omåttligt populära spelform är den största inkomstkällan för Svenska Spel med miljarder kronor i omsättning varje år. Andra enkla nummerspel som Keno räknas självklart in i den slutsatsen.

Lotto är ett av de enklaste spelen man kan satsa, näst efter skraplotter. Man fyller i en kupong med sju siffror som skall utfalla i rätt följd för att ge avans. Man kan förena sin lottorad med att tippa på Jokern samt då hava chans att vinna Drömvinsten som är en sorts lotto jackpot och alltid är på åtminstone 75 miljoner kronor. Drömvinsten är ett koncept från Svenska Spel om har existerat sedan 2005 samt har som mest get en individuell lirare 214 miljoner kronor.

Svenska Spels Lottoresultat finns HÄR.

Att spela på lotto är en sakral hävd för vissa och en sällan förekommande spontan impuls för andra också finns det de som spelar kanske varannan vecka, alternativt en kupong per månad. Hurdan ofta man lirar och vad man har för rutiner runt spelandet varierar gaska kraftigt, men allt fler som gillar spel spelar allt mer samt ofta. Att satsa lotto är hurdan lätt som helst, nära nog lika lätt som att skrapa en skraplott.

Lottoraden i TV-4 tittar man på lördag kl. 19.55 alternativt på onsdag kl. 18.25. Dragningen av lotto resultat tar ca 5 minuter samt skulle man missa den går det att finna resultatet på både internet samt text-TV.

Spelande på nätet växer och allt fler går över till att fylla i sin lottorad online. Hängivna lottospelare menar dock att hälft poängen med att satsa går bort när man gör det virtuellt. Att gå till sitt spelombud och fylla i sina valda nummer på en papperslapp betyder något för riten. Många slår vad också absolut innan slussarna stängs för inlämning och stannar kvar och dricker en bägare kaffe hos spelombudet tills det är dags för dragningen av lottoraden lördag eller onsdag. Särskilt bland äldre personer som lever ensamma är denna förfarande vanlig.

Om man i allmänhet är glad för att spela lotto, alternativt vilken annan spelform som helst som hästar, idrott, skraplotter, casino eller slotmaskiner, så är det ett angeläget tips att från början avgöra hur mycket pengar som får spenderas på spelande var vecka alternativt månad. Spelmissbruk är ett samhällsproblem som exploderat i takt med att spelen blivit mer lättillgängliga. Spelberoende blir man inte över en natt utan ett problem som smyger sig på en. Det drabbar folk i alla stånd, allt från de rikaste rika till de mest fattiga. När man spelat dän alla sina pengar börjar man vigga till höger samt vänster samt ständigt berättigar man sitt lånande med att det är sista spel, nu kommer den stora vinsten!


Oz Lotto resultat behöver man inte sitta och rätta, det kommer hem via e-post, mycket bekvämt. Klicka på bilden och spela 2 rader helt gratis.

Sett till statistiken är det extremt flamma odds för att man skall bli miljonär på lottospel, så det gäller att hålla sitt spelande på en sund grad samt med realistisk inställning. Lottospel ska vara ett nöje, inte ett sätt att blir rik. Svenska Spel skall man hoppa över för ibland är det bara struntvinster. Bättre då att spela på börsnoterade Oz Lotto i AU via nätet. Där existerar inte småvinster om man har alla rätt. Läs mer här

Lottoraden lördag kan man spela på fram till kl. 17.45 samma dag som dragningen sker.