Se om Du vunnit på lotto onsdag på TV 4:as lotto resultat

Från begynnelsen hade man Svenska Spels lottodragningar bara på lördag, men numer är lotto onsdag lika väletablerat i de svenska lottospelarnas hjärtan. Efter jobbet på onsdagen är det vanligt att man piper in till sitt spelombud för att satsa på en lottorad eller ett par, spelstopp infaller kl. 17.15 så de flesta med reguljär arbetstider hinner precis. Resultatet för lotto onsdag presenteras i TV-apparat 4 kl. 18.25.

Svenska Spels Lottoresultat onsdag och lördag finns HÄR.

Svenska Spel lanserade LOTTO år 1980 och idag är det tillsammans med Keno det populäraste spel i utbudet. Lotto inbringar flera miljarder kronor till staten var år. Lotto har utvecklats en del sedan starten för över 30 år sedan samt idag finns det chans att kombinera sin Lottorad med en Jokerrad som i sin tur skänker en möjlighet på Drömvinsten. Drömvinsten är en sorts lottojackpot som kan ge flera miljoner i vinstpengar, den största hittills gav en individuell vinnare 215 miljoner kronor. Nu händer detta väldigt sällan, den som alltid vill spela om riktigt stora jackpottar kan spela hos börsnoterade Oz Lotto i Australien. Via Internet. Jag har precis satsat 4 rader för just idag är det en jackpott på 30 miljoner AU dollar. Ge turens en chans som Gert Gambell skriver på sin sajt.


Oz Lotto resultat behöver man inte sitta och rätta, det kommer hem via e-post, mycket bekvämt. Klicka på bilden och spela 2 rader helt gratis.

Lotto funkar som så att man väljer ut 7 a emellan 1-35 och ju fler rätt man har, desto större chans har man på vinst. Får man alla rätt så vinner man i bestämmelse en bastant summa och har man därjämte åtminstone ett par rätt på Jokern så kammar man bo Drömvinsten. Över hundra personer blir miljonärer var år på Lotto, men den verkliga vinnaren är givetvis Svenska Spel som drar in enorma summor på alla nitrader.

Det här med att satsa på lotto alternativt andra spel är något som de flesta har en relation till och i många fall kan det vara riktigt förrädiskt. Media målar upp en bild av att vinnarna är många, men nämner inte förlorarna. De riktiga förlorarna är de som fastnar i spelberoende samt som effekt får allvarliga sociala och ekonomiska besvär. För varje vinnare av storvinsterna finns det hundratusentals förlorare samt många av de där känner att det nästa gång nog är exakt de som kommer att kamma hem den där stora summan som skall föreslå gottgörelse på problemen eller betala den där drömbilen man alltid önskat sig.

Många klarar emellertid av att hålla sitt spelande i rimliga gränser, de sätter ofta upp en bestämd spelsumma att spela för var månad samt ser sitt spelande mer som ett spännande inslag i vardagen än som ett sätt att tjäna pengar. Sedan man började presentera lottoresultat också på onsdagar så finns det numer ett par spänningstillfällen i veckan – lördagar samt onsdagar. Man kan spela lotto framåt i tiden och ha samma rad varje vecka, mycket praktiskt.

Vissa har sitt spelande som en helig ceremoni, medan andra är mer avslappnade och spelar lite alltemellanåt när lusten faller på alternativt man antagligen upplever att man får ett turtecken. Särskilt i vissa länder är lottospelade starkt kopplat till turtecken, nämligen signaler man tycker sig få ”från ovan” på att man är extra tursam just idag. Det kan handla om att man t ex hittar en hundralapp på marken.

Några spelar i grupp samt har spelandet som en sällskaplig evenemang, i vissa fall delar man till och med på spelraderna och delar eventuella vinstsummor. För andra är lottospelandet en högst egen affär ohöljd av en mängd rituella idéer, som att man måste kryssa i sina nummer med en särskild penna alternativt begagna sig av särskilda turnummer. Minsta avvikelse kan förstöra denna persons spelupplevelse. Vill Du veta mer Klicka Här

Lotto lördag samt lotto onsdag fungerar absolut likadant, men med annorlunda dragningstider.