Se om Du vunnit på lotto onsdag på TV 4:as lotto resultat

Från början hade man Svenska Spels lottodragningar bara på lördag, men numer är lotto onsdag lika väletablerat i de svenska lottospelarnas hjärtan. Efter jobbet på onsdagen är det vanligt att man piper inom sitt spelombud för att spela på en lottorad eller två, spelstopp infaller kl. 17.15 så de flesta med reguljär arbetstider hinner absolut. Resultatet för lotto onsdag presenteras i Tv 4 kl. 18.25.

Svenska Spels Lottoresultat onsdag och lördag finns HÄR.

Svenska Spel lanserade LOTTO år 1980 samt idag är det ihop med Keno det populäraste spel i utbudet. Lotto inbringar flertal miljarder kronor till staten varje år. Lotto har utvecklats en del sedan starten för över 30 år sedan samt idag finns det möjlighet att förena sin Lottorad med en Jokerrad som i sin tur skänker en chans på Drömvinsten. Drömvinsten är en sorts lottojackpot som kan ge flertal miljoner i vinstpengar, den största hittills gav en individuell vinnare 215 miljoner kronor. Nu händer detta väldigt sällan, den som alltid vill spela om riktigt stora jackpottar kan spela hos börsnoterade Oz Lotto i Australien. Via Internet. Jag har precis satsat 4 rader för just idag är det en jackpott på 30 miljoner AU dollar. Ge turens en chans som Gert Gambell skriver på sin sajt.


Oz Lotto resultat behöver man inte sitta och rätta, det kommer hem via e-post, mycket bekvämt. Klicka på bilden och spela 2 rader helt gratis.

Lotto funkar som så att man väljer ut sju a mellan 1-35 samt ju fler rätt man har, desto större chans har man på vinst. Får man alla ganska vinner man i bestämmelse en bastant belopp samt har man dessutom åtminstone två rätt på Jokern så kammar man hem Drömvinsten. Över hundra personer blir miljonärer var år på Lotto, men den verkliga vinnaren är givetvis Svenska Spel som drar in enorma summor på alla nitrader.

Det här med att satsa på lotto eller andra spel är något som de flesta har en relation till samt i många fall kan det vara riktigt förrädiskt. Media målar upp en bild av att vinnarna är många, men nämner inte förlorarna. De riktiga förlorarna är de som fastnar i spelberoende och som följd får allvarliga sociala och ekonomiska besvär. För varje vinnare av storvinsterna finns det hundratusentals förlorare samt många av de där känner att det efterträdande gång nog är exakt de som kommer att inbringa den där stora summan som skall föreslå bot på problemen eller betala den där drömbilen man alltid önskat sig.

Många klarar dock av att hålla sitt spelande i rimliga gränser, de sätter ofta opp en specifik spelsumma att satsa för varje månad och ser sitt spelande mer som ett dramatisk inslag i vardagen än som ett sätt att förvärva pengar. Sedan man började presentera lottoresultat också på onsdagar så finns det numer två spänningstillfällen i veckan – lördagar samt onsdagar. Man kan spela lotto framåt i tiden och ha samma rad varje vecka, mycket praktiskt.

Somliga har sitt spelande som en helig ceremoni, medans andra är mer avslappnade samt slår vad lite alltemellanåt när lusten faller på eller man antagligen upplever att man får ett turtecken. Särskilt i somliga länder är lottospelade starkt kopplat till turtecken, alltså signaler man tycker sig få ”från ovan” på att man är tillägg tursam exakt idag. Det kan handla om att man t ex hittar en hundrakronorssedel på marken.

Några lirar i ansamling och har spelandet som en social evenemang, i vissa fall delar man till samt med på spelraderna samt delar eventuella vinstsummor. För andra är lottospelandet en högst personlig affär ohöljd av en mängd rituella idéer, som att man måste kryssa i sina siffror med en särskild penna eller använda sig av särskilda turnummer. Minsta avvikelse kan demolera denna persons spelupplevelse. Vill Du veta mer Klicka Här

Lotto lördag samt lotto onsdag fungerar precis likadant, men med olika dragningstider.