Sju otroliga historier om Lottovinnare Del III utav III

Vann på lotto två gånger efter en fantasi

Många framgångsrika lotteri deltagare innehar berättat sitt vinnande kombinationer kom till dem i drömmar, att de vaknade med fem eller sex nummer dansande i huvudet, de innehar antecknat de kombinationer de kommit ihåg samt efter att vunnit

spela lotto sverige

Alltemellanåt dröms nummer som betalas ut direkt, samt ibland en del drömmare leker de kombinationer fde drömt år sedan år innan före de träffa korrekt och får jackpotten.

Så var det för 86-åriga Mary Wollens från Toronto som vann Ontario Lottery den 30 september 2006 sedan ha sett “en lotto biljett samt en enorm check” i en fantasi två dagar innan dragningen var klar, detta är inte så ovanligt – det anmärkningsvärda för hennes del var att hennes profetiska drömmar gjorde det möjligt för henne att vinna samma lotteri dubbelt.

Du förstår, Maria redan hade köpt en lott med kombinationen hon drömt om, men hennes vision hade ingjutit henne med ett sådant förtroende att hon gick ut och köpte en andra biljett med samma siffror.

Idag skulle en del människor mena samt anse att handla en kopia utav samma biljett vara ett dåraktigt slöseri med slantar (för om dina siffror förlorar så innehar du lagt ut slantar förgäves, samt även om du möte den stora jackpotten, behöver man ej erforderligt få någon mer kredit för att vinna två gånger), men inte Maria – samt bäst därjämte, alldenstund hon råkade på ett av de stunder när det finns flertal vinnare utav den stora Jackpotten.

Som det blev, hade någon annan också riktigt plockat alla sex nummer för den veckans dragning, så i stället för att dela upp $ 24. 000. 000 jackpot på två med 12 miljoner på varje vinst med en annan spelande besökare kunder Maria göra anspråk på två tredjedelar andel och ta hem $ 16. 000. 000!

Begick självmord för att han av misstag trodde hans lotto siffror hade kommit upp den veckan han inte spela dem

I april 1995 begick Timothy O’Brien självmord genom att avfyra sej själv i huvudet alldenstund hans halv-andel av en fem veckors biljett Storbritanniens (då) nya National Lottery hade löpt ut bums före lottningen han trodde skulle ha gjort honom till en multi-miljonär.

Sanningen är, även om han hade haft en gällande biljett med sina vanliga nummer, skulle O’Brien ej ha vunnit.
Siffrorna som kom opp skulle inneha gett honom korrekt till en vinst på 47 pounds, inte 3200 tusen han trodde att han och hans partner hade vandrat miste om.
Och varför?

Eftersom endast skjuta de sex numren matchade av de dragna.

Spela på oceanialotteries.com från alla platser och satsa på att vinna till planetens mest ofantliga lottojackpottar

Tack till: lära sig spela lotto