Tattersall Australien OZ lotteri

Australien innehar en en förhållandevis liten befolkning på cirka 21 miljoner folk, men Tattersall som driver Australien Lottery erbjuder ändå många spel för människor att spela.

De omfattar Tattslotto, Super 66, måndag & onsdag Lotto, Super 7 som är Oz Lotto, Powerball, och Poolerna.

Men vilka är de bästa spelen att spela?

Jag skulle säga Super 7 Oz Lotto och att måndag & onsdag Lotto är de bästa spelen att spela, men utav totalt olika skäl.

För de människor som spelar på lotteri eftersom de vill vinna så mycket slantar som genomförbart, oavsett oddsen, är Super 7 Oz Lotto det bästa spel för dem att spela. Klicklänk till mer info

Oddsen att vinna jackpotten i detta spel är ca 1-på-45-miljoner, men jackpottarna kan vara enorma.

Den största Super 7: s Oz Lotto jackpotten hittills var på $ 90 miljoner.

Det är stort!

Detta var alltså för människor som vill vinna en mängd slantar på lotteri men de skall oxå vara beakta på oddsen och då kanske de vill spela ett spel vari de är mer antagligen att vinna (fast ej lika mycket).

Det bästa spel för dem då är Tattersall Australien lotteri som kan spelas utav internationella besökare genom OZ lotterie sajten när de väljer måndag samt onsdag Lotto.

Oddsen att vinna måndag & onsdag Lotto är 1-på-1-miljon samt det innehar en garanterad lägsta jackpot på $ 1 miljon.

Visst är jackpottarna mindre än de är i Super 7 Oz Lotto, men det är oxå 45 gånger mer antagligen att vinna måndag & onsdag Lotto än Oz Lotto, det är en just kompromiss.

En ytterliggare postitiv beskaffenhet med Oz Lottery, oavsett vilket spel du väljer att spela, är att om du vinner en jackpott eller annan högvinst kan man vara hemlig om det är vad du föredrar.

Till skillnad från i US OF AMERICA, där media ursinnigt ringar in stora vinnare, så kan vinnare i Australien få bibehålla sin anonymitet samt okränkbarhet.

Oz Lotto är ett av de mest spelade spelen på NSW Lotto.

Här är målet tillgängliga samtliga sju nummer korrekt men också med vinster för dem som fick bara ett fåtal av de sju numren korrekt.

Alldenstund NSW Lotto spelas med 6/45, skulle sannolikheten tillgängliga alla de exakta siffrorna i en kombination absolut vara mycket låg.

Att vinna pottenvinsten i ett 6/45 spel har synbarligen mindre probabilitet än 5/34 exempelvis.
I själva verket offererar inga lotterier ett enkelt sätt att plocka vinnande sifferkombinationer.

Alla former utav lotterier erbjuder endast alternativa sätt för en fragment av befolkningen att äga tillägg lön, men däremot blir de mycket lyckliga.

Bortsett från Oz, finns det också Powerball.

Powerball sägs precisera drömmen en speldrömmare fantiserar om.

Det har en garanterad jackpot på $ 3. 000. 000 var dragning samt det massiva priset kan även uppgå till $ 53 miljoner euro.

På grund av dessa höga vinster är Powerball betraktat som Grand Daddy utav alla lotterier.

För att vinna det stora priset i Powerball, skall det segrande kortet få samtliga fem sifferkombinationer plus Powerball.

Deltagarna har oxå multi-chanser att vinna i dragningarna en vecka.

Tröstpris delas ut till dem som bara fick en andel av de nödvändiga fem numren från att vinna den stora vinsten.