Vinn 25 miljoner € hos Eurolotto

Rejäla spelvinster är sannerligen någonting som lockar många. Vad sägs då om ett lotteri som resulterar i utdelning var tionde lott? Och vad sägs om Europas största dagliga lotteri med daglig live-dragning? Därutöver är jackpotten på 25 miljoner €. Du läste rätt, och det enda som krävs av dig är att tippa rätt på fem siffror samt två bokstäver. Besök Eurolottos webbplats och medverka i lotteriet Majestic Millions.

Det kan självklart tyckas vara en utmaning att vinna 25 miljoner€ men det är ju slumpen som avgör i slutänden under ett lotteri. Men före du kammar hem jackpotten kanske du lyckas inbringa andra vinster. Det räcker nämligen med att matcha ett enda nummer så har du vunnit 2€.

Ju fler nummer och bokstäver du lyckas matcha desto mer har du möjlighet att vinna. Vinsterna innan jackpotten sträcker sig från 2€ till 50 000€. Och med tanke på att var tionde lott generarar vinst så är det ju knappast ett snålt lotteri.

Den eftertraktade jackpotten är en så kallad livräntevinst som delas upp över 30 utbetalningar under 29 år. En av Maltas största banker garanterar att livräntevinsten upprätthålls. Den första utbetalningen kommer göras inom 30 dagar efter att vinstdragningen har ägt rum.

Var lott kostar 2 € styck och före den dagliga dragningen står det dig fritt att inhandla hur många lotter som helst. Du väljer personligen ditt eget lottnummer. Välj dina fem favoritsiffor och placera dem i valfri ordning, och välj några riktigt heta bokstäver. Den dagliga dragningen äger rum kl. 20:00 CET, och det är möjligt att införskaffa lotter fram till kl. 18:00 CET.

På Eurolottos hemsida har du alltid koll på hur lång tid det är kvar till den dagliga dragningen. En klocka som visar realtid finns integrerad till webbsidan och den flitiga besökaren kommer inte förbise varken när det är dags för dragning alternativt när tiden är ute för att införskaffa lotter inför dagens dragning.

Skulle du förbise en dragning så är det inte hela världen. Alla dragningar sammanställs nämligen på Eurolottos webbplats och det finns en informativ kalender som du kan kolla specifika datum i. Det vore ju en mardröm om man skulle missat jackpotten endast för att man inte hade möjlighet att delta vid en viss dragning.

Att spela genom Eurolotto är simpelt. Först och främst ska du fylla i registreringsformuläret via webbsidan. Det under grundförutsättning att du har bekräftat att du är över 18 år samt har läst och accepterat Eurolottos regler och villkor När en bekräftelse inkommit till din e-post så kan du logga in och utföra din första insättning.

Gå sedan in på sidan för lotteri där du kan välja ditt lottnummer. Du kommer få tillgång till ett kvitto omedelbart på skärmen och därjämte skickas ett e-postmeddelande som informerar om att du är med i dragningen. Första gången en insättning sker ges du en välkomstbonus. Det medför att du får ännu mer medel att spela för. Vill ni veta detaljer.

Eurolotto skickar därjämte ideligen ut nyhetsbrev med kampanjer. Det är information som inte är värd att undgå. Det kan ju faktisk leda till att du missar din drömvinst!

Alla användare på Eurolotto kan vända sig till kundtjänsten som har öppet dygnet runt. Be om hjälp antingen per telefon, via mejl eller livechat.