Vinn jackpotten hos Eurolotto

Faktum är att då och då kan rentav ren och skär tur leda till oanade ekonomiska konsekvenser. Den som lyckas kamma hem jackpotten på 25 miljoner€ hos Eurolotto behöver knappast leva torftigt resten av livet. Eurolotto är ett casino på nätet som erbjuder allehanda typer av spel. Däribland Majestic Millions som är ett lotteri som har Europas största dagliga dragning. Varje dag hålls livedragningar kl. 20:00 CET. En klocka på Eurolottos webbplats visar oavbrutet aktuell tid kvar till kommande dragning.

Varje lott kostar 2 € och den minsta vinsten i lotteriet innebär att man vinner tillbaka lottpriset. Övriga vinster varierar upp till 50 000€ innan jackpotten. Lotter kan köpas var dag fram till två timmar innan dragningen. Tänk på att så mycket som var tionde lott genererar vinst hos Eurolotto!

Jackpotten är en så kallad livräntevinst som Eurolotto betalar ut under 30 utbetalningar under 29 år. Och det är en av Maltas största banker som garanterar livräntan. Den första utbetalningen görs inom 30 dagar efter att vinstdragningen har ägt rum.

Varje lott består av 5 nummer och 2 bokstäver. Vilket är nummer och bokstäver som spelaren själv väljer. Självklart går det att välja ihop åtskilliga lottbrickor inför varje dragning. För att vinna den minsta vinsten krävs bara att man prickat rätt en enda siffra. Vinstskalan blir självfallet högre ju fler siffror och bokstäver som blir korrekt. På Eurolottos hemsida finns en specificerad vinstplan att ta del av.

Den som är orolig för att missa någon dragning kan vara lugn. Det är nämligen möjligt att i efterhand kolla upp resultat för dragningar. På Eurolottos webbplats finns en integrerad kalender som användaren enkelt och smidigt kan bläddra i och uppmärksamma dragningar bakåt i tiden. Den som deltar i ett lotteri får alltid ett kvitto omedelbart på skärmen och ett annat skickat till den angivna e-postadressen.

Att starta att spela hos Eurolotto är relativt lätt. Den som är över 18 år och bekräftar Eurolottos regler samt villkor kan registrera sig. I registreringsformuläret fyller man i sina uppgifter. När man blir bekräftad användare via mejl kan man uträtta sin allra första insättning.

Eurolotto är en mycket seriös aktör i branschen och de garanterar 100 % säkerhet beträffande alla insättningar samt uttag. Den som vill ha full kontroll över sitt spelande kan genom sin användarprofil bestämma sin egen budget. En registrerad spelare hos Eurolotto får överblick över alla sina transaktioner, insättningar samt uttag.

Dygnet runt kan användare få svar på frågor som handlar om spelande på Eurolottos webbplats. Det finns möjlighet att antingen samtala via telefon, e-post alternativt chatt. Att dessutom registrera sig för nyhetsbrev är ett förträffligt sätt att hålla sig uppdaterad då Eurolotto skickar ut nyhetsbrev med upplysning om nyheter samt kampanjer.

Eurolottos ägare heter OTTO Malta Limited, vilket är ett bolag registrerat på Malta. Det är dotterbolag till det svenska Cherry AB som etablerades så tidigt som 1963. Det innebär givetvis en oerhört lång erfarenhet av spel. Cherry AB’s B-aktie är noterat på AktieTorget och har cirka 2000 aktieägare. Mer information här

Registrera dig hos Eurolotto du också och få chans att vinna en av spelmarknadens mest generösa vinster.