Ska man processa gräset med ejektorflaska eller spridarbom?

Att arbeta I trädgården kan både vara lättsamt och träligt. Oavsett om man är i trädgården för att man vill eller för att man måste så kan det vara bra att betänka om man ska använda sig av en spridarbom eller en ejektorflaska därför att med järnvitriol processa mossa i gräsmattan.

dunk

Så lätt med spridarbom mot mossan som växer i gräset

Anledningen till att flera väljer en spridarramp som man fäster på vattenkannan därför att därpå lätt kliva runt på gräset är att det här funkar bra på mindre ytor. Om man har en mindre trädgård som man vill bearbeta med det järnsulfat mossa icke klarar av så kan det gå lika bra med spridarbom som med en behändig mossa GTI flaska.

Enkelt är ett nyckelord därför att det är fantastiskt betydelsefullt att man gör något åt mossan före man tar tag i nästa del med gräsmattegödsel. Om det blir för komplicerat att handskas med mossan i gräset så kan det slutligen bli så att man av ren lättja börjar dilla om att den I själva verket är rätt fin som den är och att man likväl vill ha en naturtomt.

Fördelarna med en ejektorflaska är många samt attraktiva

Med enorm tomt så kan man ju ej anföra att spridarrampen är det bästa alternativet då man kommer att behöva ladda på vattenkannan och mixa järnsulfat med vatten många gånger för att dölja hela gräset. järnsulfat recept. Även om spridarbommen är smidig och ger god spridning så kan det kännas en aning omständligt att ständigt springa och fylla på med mer blandning.

Med en ejektorflaska som den man får med mossa GTI så är det så att man kopplar till trädgårdsslangen för att därpå låta blandningen hända i själva flaskan. På så vis så kan man knalla omkring på stora ytor och få mer gjort på kortare tid. Detta är ju den perfekta lösningen för dig som ej anser att det är så vidare trevligt att hålla på med gräset.

Kom ihåg att du kan dela trädgårdsarbetet med andra

Vad du ska välja möjligen likaså beror lite på ekonomi men det ska sägas att det ej kommer att kosta så mycket mer med ejektorflaskan fastän den ger en så behändig lösning. En spridarbom kan man ju använda många gånger, och faktum är att flera väljer att lägga till ejektorflaskan med bommen till vattenkannan. På så vis så kan man ju få ytterligare personer i arbete i trädgården.

En sak är säker och det är att man hela tiden behöver ha bra redskap därför att klara av arbetet med gräset. Ifall man ej har en bra vattenkanna med tillbehör så blir det enkelt tröttsamt. Väljer man att jobba med gti dunk så ska man ju också se till att ha en väl fungerande vattenslang som man kommer åt med i hela trädgården annars så kommer den här flaskan fullkomligt att mista sitt syfte.