Deuces never loses – blir en realism på ComeOn – Ett helt nytt sätt att uppleva poker lanseras av spelbolaget

Häromdagen lanserade ComeOn ett helt nytt och spännande kampanjverktyg som kommer ta pokerspelandet till en helt ny nivå. Verktyget baseras på en direkt datorer inte feed som medger väldigt innovativa samt attraktiva kampanjer för ComeOns kunder. Detta möjliggör gör oxå att ComeOn kan belöna sina spelare i realtid med vinstpengar, bonusar och biljetter.

Se verktyget här

ComeOns nya funktion som baseras på en live data feed från nätverket(Ongame) skänker ComeOn spelinformation så fort en hand är färdigspelad. ComeOn första kampanj med hjälp av detta verktyg är nu lanserat.

”Pulskampanjen” är igång med flera spännande kampanjer som b.la “Par i tvåor förlorara aldrig” (Deuces never loses) och “Först ut”(First player out). Vilket i verkligheten betyder att du belönas då du förlorar med par i tvåor och om du åker ut först i en tävling. Belöningarna är synliga för spelaren bara sekunder efter kampanjmålet uppfyllts.

– Pulskampanjen är baserad på en feed i realtid och det är i själva verket bara fantasin som kan sätta begränsningar på vilka kampanjer vi kommer kunna erbjuda. För tillfället körs ”Pulskampanj” typ 1.0 på ComeOn, vilket bara är början! Feeden kommer vi oxå att kunna använda för mer djuplodande dataanalys och för vår kundtjänst, sägerThomas Bertilsson på ComeOn.

Online Poker – Spela poker onlione samt lär dej spela hos ComeOn’s Pokerskola!

Internetpoker är ett mycket bra sätt att kunna njuta av ett dramatisk kortspel med spelare från hela världen. Oavsett om du vill prov poker för första gången eller utveckla dina kunskaper samt vinna stort, så är ComeOn Poker det rätta stället att vara på.

Snabba pokerklienter sammanför spelare till våra återkommande turneringar med spelare från hela världen. Du kan antingen spela gratispoker med virtuella låtsaspengar, eller göra en kontantinsättning samt spela för riktiga pengar. Spela när som helst, kolla i turneringsschemat för att se vad som passar dig bäst, så håller vi en stol till dej vid bordet!

Online Poker

Om du vill spela poker här hos oss på ComeOn Poker så behöver du öppna ett konto. När du antagligen har öppnat kontot och gjort din första insättning så är det väldigt enkelt att komma verksam; du behöver bara välja pokerrum – ComeOn Poker eller ComeOn Euro Tables, och börja vinn en aning pengar!

Klicka Här för online poker

Om du letar efter den bästa miljön att spela onlinepoker i så erbjuder ComeOn en stort utbud av gratis poker, både turneringar och kampanjer, som skänker dej möjligheten att få vara den riktiga pokerhajen på ett roligt, rättvist samt flexibelt sätt.

Gratis Poker

De fria pokerspelen här på ComeOn, som Texas Hold´em, är riktigt bra alldenstund de spelas i realtid, välj från ett konstant uppdaterat agenda, hoppa in i spel som matchar just din stil samt börja vinn! Upptäck gratispokern här på ComeOn var du än är, natt eller dag, mjälthugg dig kvar i spelet för att stanna dig kvar i turneringen.

Att spela Gratis poker Här online kan vara väldigt roligt samt utmanande, samt eftersom du spelar mot andra folk på olika färdighetsnivåer, så kommer du alltid ha möjligheten att bilda dig nya saker! Kolla in ComeOns nya poker strategier.

ComeOn är ett av de få spelbolag som är rekomenderade av Gert Gambell – som skänker bort sitt sport bettingsystem avgiftsfri på sin sajt – trots att det antagligen är marknadens bästa.