Sikta mot ketos med hjälp av vietnamesisk kanel

Vietnamesisk kanel visar klara tendenser på att slunga in en i ketos om man infört en kolhydratreducerad diet typ LCHF, Atkins eller Dukan. Flera har svårt att åstadkomma ett stabilt läge av ketos och det antas vara på grund av låg insulinkänslighet, men med hjälp av Saigonkanel uppnås det eftersträvansvärda tillståndet kvickt och effektivt. Gert Strand AB släpper nu en prisvärd och högkvalitativ vietnamesisk kanel för dig att tillgodoräkna i den dagliga kosten.

Allt fler testar dieter såsom LCHF samt Atkins, vanligtvis därför att gå ner i vikt. LCHF står för Low Carb High Fat och går ut på att man måste begränsa sitt intag av kolhydrater. Det finns olika nivåer av detta såklart, men människor mer målbilden att tappa fettmassa vill reducera sitt kolhydratintag så pass mycket att de hamnar i ketos. Ketos i sin tur är ett läge där kroppen istället för glukos – som ju inte finns i blodet om man utesluter alla, eller näst intill alla kolhydrater – tvingas framställa egen energi av proteiner och fett. Denna energi kallas ketoner. Ketontillverkningsprocessen höjer fettförbränningen och man går snabbare och smidigare ner i vikt.

Ketos uppstår i regel några dagar efter att man skurit bort alla kolhydrater ur sin mat, man äter å andra sidan ohindrat av fett och protein. Övergångsstadiet kan vara tungt, men det är för att kroppen måste ställa om sin bantning blodgrupp
metabolism och de besvärliga bieffekterna avtar efter en vecka eller två och det är de första dagaran som är jobbigast.

Det finns personer som upphör med sitt kolhydratintag och likväl inte tycks hamna i ketos, de testar med ketosstickor och väntar på den ökända dåliga andedräkten som kommer med ketos, men inget händer. Antagligen beror detta på låg insulinkänslighet. Kroppen utsöndrar för mycket insulin för att den ska gå in i ketos vilket är negativt för kroppen på flera vis.

Fler och fler personer med denna problematik har insett att kanel är svaret. Efter endast någon dag med ett kaneltillskott i dieten slungas de in i ketos och ligger sedan stabilt i ketosläge så länge kanelen är ett dagligt inslag i kosten.

Gert Strand AB säljer den mest kraftfulla Saigonkanelen

På Gert Strand AB blev man nyfiken och utförde undersökningar och det visar sig att det är den vietnamesiska kanelen som är den ultimata för att raskt hamna i ketos. Den innehåller ett markant högre värde av den hälsofrämjande substansen kanelaldehyd än Kassiakanel, som är den kanel vi finner i varuhusen.

Vietnamesisk kanel är fulladdad med smak, färg och doft, och besitter flera fantastiska egenskaper som stimulerar fysisk hälsa. Bortsett från att den är effektiv för att få lågkolhydratare att hamna i stabil ketos, så har den visat sig vara ett fenomenalt tillskott åt viktnedgång i allmänhet då den ökar insulinkänsligheten och därmed likaså minskar inlagringingen av energi i fettvävnaden. Om man styrketränar är Saigonkanelen – som den även kallas – gynnsam för muskeluppbyggnad och dessutom är substansen både antibakteriell som antiinflammatorisk, anticarcinogen och sänker både blodtryck och nivån av dåligt kolesterol.

Det går helt utmärkt att byta ut ordinär kanel med vietnamesisk, denna mustiga kryda är härlig i morgonkaffet – något som ger kroppen en ordentlig kickstart ur fettförbränningssynpunkt.

Köp din Saigonkanel från Gert Strand AB genom hemsidan www.allt-fraktfritt.com, så är du säker på att du erhåller färsk, högkvalitativ kanel från det vietnamesiska höglandet.