Stabil ketos med Saigonkanel

Det finns mängder av fördelar att hitta med ketogena dieter som exempelvis Atkins och LCHF. Att kunna äta sig mätt på goda saker och ändå tappa i vikt är för flera ett drömscenario som blir riktigt tack vare den ketos som kroppen försätts i när den inte får i sig kolhydrater. Vissa har tufft för att hamna i ketos hur oerhört de än anstränger sig, vanligtvis därför att deras insulinkänslighet är låg – då är det dags att testa Gert Strand AB:s Saigonkanel!

Vad är Saigonkanel?


Kvalitetskanel från Vietnam genom Gert Strand AB

Saigonkanel är närbesläktad med Kassiakanelen, som är den sorten vi finner i de flesta matvarubutiker. Saigonkanel är dock mycket rikare gällande såväl smak som goda egenskaper än vad lågpriskanelen är – och svårare att få tag på. bantning och yrsel
. Nu blir det dock plötsligt lättare att få tag på kvalitetssäkrad vietnamesisk kanel, med tanke på att Gert Strand AB inkluderar denna enastående krydda i sitt sortiment.

Saigonkanel växer i centrala Vietnam, tämligen långt från Saigon trots sitt väletablerade smeknamn, och besitter fantastiska egenskaper ur oerhört många olika perspektiv. Ett av perspektiven är att vietnamesisk kanel hjälper kroppen att uppnå ketos genom att öka insulinkänsligheten och frambringa balans i systemet. Att det skulle vara något så spartanskt som exakt kanel för att uppnå denna lilla knuff var det förmodligen inte många som gissade, men djupdyker man en aning i ämnet så blir det snart väldigt självklart.

Höjer insulinkänsligheten

Kanel har länge ansetts nyttig, för diabetiker i synnerhet, eftersom kanel balanserar blodsockervärdet, man slipper de västa topparna och de djupaste dalarna. Nu visar det sig att just Saigonkanel skänker dessa effekter mångfalt.

Saigonkanelens fördelar i kampen mot fettet

Om man är en ordinär konsument som äter en aning av varje, dvs. att man inte tillskriver sig någon särskild, kolhydratsreducerad diet, så har man även fortsättningsvis allt att vinna på ett regelbundet intag av Saigonkanel. En undersökning visar att Saigonkanel kan intensifiera förbränningen av blodsockret i fettcellerna upp till 20 gånger normal fart, samtidigt som samma kanel öppnar upp i musklerna för energin att träda in. Saigonkanel assisterar kroppen att bränna loss fettmolekyler från fettvävnaden medan den hjälper energin att ta sig in i musklerna. Bättre hjälp att komma i form hittar man inte i någon kemisk medicin.

Hur får man i sig Saigonkanelen?

Med tanke på att Saigonkanel innehåller en ganska hög halt av kumarin som är ett giftigt ämne och vid extrem överdosering kan leda till leverproblem, så rekommenderas man att maximalt inta fyra gram vietnamesisk kanel per dag. Antagligen kan man öka dosen något om man är storvuxen. Så lite som ett gram har visat sig ge gynnsam effekt för att försättas i ketos, så det ultimata är om man kan prova sig fram till en dos som känns tillräcklig åt en själv.

Kanel är utsökt på massor av saker, det är ju trots allt för smakegenskaperna som kanelen är berömd för över hela världen. Ha en aning vietnamesisk kanel i kaffet så får du en ny dynamisk upplevelse. I kötträtter och efterrätter är kanel likaså en given ingrediens.

Köp Gert Strand AB:s exklusiva Saigonkanel på www.allt-fraktfritt.com.