En trisslott kan förändra dina ekonomiska förhållanden markant

Det är otaliga personer som finner det underhållande att skrapa trissloter. Det som förenar alla som gillar att spela trisslotter måste vara den dröm om att en dag skrapa fram en miljonvinst, men det är mer med att spela trisslotter som drar än blott drömmen om högsta vinsten.

Att spela trisslotter är rafflande, redan när man har bestämt sig för att köpa en lott sätter proceduren i kroppen igång. Man frågar sig om det bir vinst eller ej och många människor har ritualer beträffande allt från själva valet av lott till skrapandet av den. Somliga vill kvickt skrapa igenom hela lotten samtidigt som andra varsamt skrapar ruta för ruta. En del skrapar enbart precis så att summorna syns i varje ruta, medan ytterligare några skrapar varenda kvadratmillimeter av lotten – för att kunna vara på den säkra sidan.

När man skrapar en trisslott så är det betydelsefullt att vara medveten om att det finns en skrapbar kontrollruta som Ej får skrapas. Om man skrapar kontrollrutan så blir ens lott ogiltig och oavsett vilken vinst man skrapar fram så går man trots det lottlös. Vad man emellertid FÅR skrapa är den ruta som avgör hur många gånger man får sin vinst – x1, x2 eller x10?

Om man skrapar fram tre TV-rutor på sin trisslott så har man ått en plats i TV4:s Nyhetsmorgon. Där ska man sedan skrapa fram sin riktiga vinst som är på minst 50 000 kronor. Ifall man skrapar fram tre klöver så har man vunnit summan som visas per månad i upp till 25 år. Det finns alltså många olika typer av vinster att hoppas på när man skrapar trisslotter.

Att spela trisslotter kan man idag göra på två olika sätt – antingen online genom någon spelsajt, t ex svenskaspel.se, eller på det aningen mer traditionella sättet genom att bege sig till ett spelombud och köpa fysiska trisslotter. De olika metoderna lockar olika typer av personer. Att spela trisslotter lockar också fram ritualmänniskorna i oss, vi tänker gärna att om vi bara väljer och skrapar vår trisslott på rätt sätt så kommer pengarna att dyka upp.

Trisslotter är också en utmärkt gåva att skänka. Man behöver inte lägga speciellt mycket pengar på den, men möjligheterna man skänker bort är enorma. Man bör dock vara på det klara med att en trisslott som man ger bort i present tillhör mottagaren och skulle det vara en storvinst så kan det antagligen kännas en aning surt.

Att skrapa trisslotter kan både vara socialt samt något man njuter av för sig själv. Många par finner stort nöje i att under helgen skrapa trisslotter tillsammans. Kanske satsar man en hundralapp i veckan på trisslotter och skrapar vars två för att fira arbetsveckans slut under fredagskvällen. Det är kul, hoppfullt och spännande och om man inte skulle vinna så ha man i alla fall haft en förväntansfull stund tillsammans med den man älskar. Tips om skraplottspel: Här.

Andra väljer att spela trisslotter sin ensamhet. De vill inte att spänningen och glädjen ska förtas av sociala element. Oavsett hur man väljer att skrapa trisslotter så är elementet av spänning det som lockar oss att försöka igen och igen.