Njut av gratis spel på nätet

Att finna gratis spel på nätet är inte så svårt som flera antar. Det finns nuförtiden ett stort antal olika spelsajter som erbjuder denna anställning.

För att finna en spelsajt som erbjuder avgiftsfri spel på nätet, kan man besöka en av de sökmotorer som finns tillgängliga som Google. Några av de spelsajter som du kan hitta är bland övrigt ComeOn.com. Detta spelbolag erbjuder dej bortsett från en fullkomlig del olika underhållande spel som man kan vinna stort med, även en fullkomlig del olika avgiftsfri spel.

Bettson är ett spelbolag som har funnits sedan en lång tid tillbaka. De har utvecklats till en av Europas största spelsajter och har det mesta som en spelare söker.

Bland de spelautomater som ComeOn erbjuder finns t.ex. Poker, Lotter och Games. Om du söker skraplotteder är det Lotter avdelningen du bör besöka. Under Lotter finner du deras lobby som innehåller ett stort antal olika skraplotter under sin respektive kategori. Du kan bland annat välja att raspa t.ex. en 3Wow, Genie Skraplott eller Trio under kategorin Klassiska skraplotteder.

3Wow skraplott

Denna skraplott är enkel och underhållande. Spelet går ut på att du först väljer en lott som du vill raspa. Sedan om du skrapar fram tre matchande akt så har du vunnit. Igenom en 3Wow skraplott kan du vinna opp till 10 miljoner kronor.

Skraplotterna

De första lotterna skapades under 70-talet i Massachusetts, USA. I grund samt botten är det en lottsedel som har ett ogenomskinligt skikt på. När man spelar en skraplott ska man raspa bort detta skikt för att se om man har vunnit något. Om man får tre liknande summor när man skrapar t.ex. trissen vinner man en vinst. Vinsterna hos skraplotter kan vara upp till flera miljoner kronor.

Dessa skraplotteder har genom historien uppgraderats och nuförtiden kan man som spelare även skrapa en lott via nätet. Du kan bland annat sitta i ditt eget bo eller på jobbet med en datamaskin och raspa lotter som t.ex. triss lotter för en möjlig triss avans. Det avsluta man måste hava är ett fungerande internet.

Digitala skraplotteder som man spelar via nätet har sina fördelar. Man kan bland övrigt få sin avans om man vinner en skickad direkt till sitt konto på hemsidan där man spelar. En annan väldigt praktisk fördel är att man kan få sin lott raspa direkt automatisk igenom att bara klicka på en bristande.

Hos ComeOn kan du spela avgiftsfri spel på nätet, som skraplottspel igenom att du går först och väljer en lott i deras lobby, sedan kommer en fyrkant att dyka upp på din skärm samt frågar dej om du antingen vill logga in på ditt konto eller spela på skoj. Att spela på kul är självklart avgiftsfri och detta val kommer att avsända dig vidare direkt till spel. Där är det bara att följa de instruktioner som ges i spelet.

Hos ComeOn får du som ny kund även två avgiftsfri skraplotter som har ett värde på 40 kr tillsammans. Dessa kan du använda vid skrap i olika sorters lotterier som finns att välja bland.

Välj gratis spel på nätet om du vill ha något snabbt, enkelt samt underhållande att göra under dagen. klicka Här för att spela gratis spel på nätet