Paf, har varit ett av nätets populäraste spelbolag i över ett decennium

Sedan 1999 har spelbolaget Paf existerat på internet och erbjudit spelare att satsa online. Förutom att erbjuda sina spelare en lång rad av åtskilliga underhållande vadslagningsalternativ, är de dessutom kända för att vara ett allmännyttigt spelbolag som stödjer olika ändamål. Utav de vinster som kommer från Pafs vadslagningsverksamhet används en markant andel för att stödja och förbättra livet för lokalbefolkning i området de är i. För mer info: Klickbar länk.

Paf

PAF bildades under år 1966 och har sitt huvudkontor i Finland. Paf har en lång erfarenhet vad gäller vadslagning, vilket gagnar alla deras spelare, tack vare att de har mer att ge i form av en effektiv samt roande vadslagningsplattform.

Paf erbjuder sina spelare många olika sportevent såsom tennis, golf, kändis- och politiska event, motorsport, basket och fotboll.
Som spelare av Pafs olika sportevent har man många olika vadslagningsmöjligheter. Det finns över 20 olika vadslagningsalternativ på flertalet sportevent såsom fotbollsspel. Bland annat kan man få del av satsningar på 1X2, hörnor, första och sista målgörare, rätt kort och FT/HT. Hos Paf är man garanterad action på varenda händelse i ett och samma spel.

Denna vadslagningsbyrå inriktar sig på först och främst hobbyspelare, men de erbjuder än så länge ett stort sortiment av olika vadslagningsgränser för diverse sporter.

För att kom igång och spela hos Paf ska man först göra en insättning och det är lätt och kan göras genom diverse metoder. Bland annat kan man tillämpa sig av diverse betalningsmetoder genom webben såsom Neteller och Moneybookers, men det finns också möjligheten att tillämpa sig av MasterCard samt Visa.

Erbjudanden hos PAF

Spelare hos Paf får chansen att ta del av diverse erbjudanden som inte allt för sällan gynnar ens spelande när det handlar om vadslagning på diverse aktuella sporthändelser. Ett av deras erbjudanden är deras så kallade World-Cup utmaning, där spelare kan medverka i en utlottning om man spelar med minst $5 på ett av de World-Cup specialspel som finns tillgängliga hos Paf. Denna utlottning har en stor utdelning som innefattar en härlig fotbollsweekend i London.

Paf har även haft sådana erbjudanden till diverse internationella sportevenemang tidigare som spelare kunde ta del av och en av dessa var för t.ex. tennisturneringen French Open.

För mer upplysning om Paf, diverse sportevent och erbjudanden är det bara att läsa mer på deras sajt eller kontakta deras kundservice. Paf har en kundservice som kan kontaktas av såväl gamla samt tillkommande kunder mellan kl. 08:00-22:00 GMT. Pafs kundservice personal är effektiva, talar allehanda europeiska språk, även engelska och de kan kontaktas via mejl om man föredrar detta alternativ.

Paf är en vadslagningsbyrå för både professionella samt hobbyspelare, som ges chans att ta del utav deras bettingsalternativ.