Raspa lotten online

Skrapa lotten online, det är ett enklare och bekvämare sätt att spela för många numera. Genom valet av att spela online skraplotter kan man undfly det onödiga med att resa till en butik i din city för att köpa själva lotten.

Skraplotter

Skraplotter har varit ett nöjsamt spel sedan 70-talet, skraplotter tillverkades för första gången i USA samt kom i form av en lottsedel som hade ett ogenomskinligt skikt på. Skiktet skulle man raspa bort för att se om man hade vunnit ett pris. Under 90-talet gjorde skraplotteder sin debut online samt har sedan dess blivit ett av de mest spelande spel genom nätet runt om i världen.

Lotter online är ett nytt härlig sätt att agera, du får bland övrigt det bekväma alternativet av att skrapa lotten direkt från ditt eget bo. Genom din egen datamaskin kopplat till internet kan du bevista en av de spelbolag som finns online just nu tillgängligt för alla lirare.

Få gratis skraplott och skrapa fram miljoner här

Dessa lotter som spelsajterna erbjuder kallas för digitala skraplotteder samt har flera fördelar som medföljer jämfört med de vanliga skraplotterna som man mestadels köper i olika butiker. En av de sköna fördelarna med att raspa lotten online är att man kan bland annat raspa sin hela lott direkt genom en bristande som finns allmän i spelet. Men den favör som är väldigt uppskattad av lirare runt om i världen, är att man får den vinst man vinner direkt skickad till sitt konto på hemsidan där man spelar.

Att spela lotterier online känns annorlunda, några saker som skiljer den åt från att skrapa lotten i en vanlig butik, är att man får interaktivt läte och grafik medans man spelar. Detta gör så att upplevelsen av ett skrap av t.ex. trissen känns roligare för en lirare.

Ett litet antal av spelsajter som erbjuder dej lotteri online är t.ex. Unibet och ComeOn.com.

ComeOn är en spelportal som har varit verksam sedan 2001 och de har sedan dess blivit en av Europas största kända spelsajter. De erbjuder flera olika spelautomater som man kan ta del utav och få en underhållning medan då man inte vet vad man ska göra under dagen.

Bland de spel som ComeOn erbjuder finns bland annat Poker, Lotter och Games. I deras Lotter avdelning kan man finna alla sorters skraplotteder, de finns under sina respektive kategorier i lobbyn.

För att börja agera är det blott att välja den bit som du vill skrapa och när du har valt lotteriet kommer en ruta att anlända fram på din skärm som frågar dej om du bland annat vill logga in på ditt registrerade konto eller spela på kul. En festlig tjänst hos Bettson är att de erbjuder sina kunder att agera på kul, nämligen utan att betala något kan man njuta av en tretal lott och dens underhållning som den skapar.

Hos ComeOn får även nya kunder ett par gratis skraplotteder som de kan använda i lobbyn. Värdet på dessa skraplotter är hela 40 kr ihop samt kan om man har tur leda till en enorm tretal vinst.

Gör som flera andra innan dig och skrapa lotten online för din chans på stora vinster.