Skrapa svenska skraplotter online, som bland annat en Trioskraplott

Spela skraplotter som t.ex. en Trioskraplott eller Trissen online, dessa spel ger dig underhållning under dina tråkiga dagar i veckan.

Lotterier online såsom triss lotter, Golden Island skraplott och en Trioskraplott kan leda till stora priser.

Skraplotter har funnits tillgängliga för spelare runt om i världen sedan de först tillverkades under 70-talet i Massachusetts, USA. Lotter kan man skrapa via ett antal platser, som bland annat i diverse butiker, men även via internet och mobilen.

De vanliga skraplotter som man spelar i butiker består av en lottsedel som har ett ogenomskinligt skikt på sig. Detta skikt ska man som spelare skrapa bort för att se om man har vunnit något pris. En triss lott är ett exempel på denna lottsedel som kan köpas i olika butiker och den kan leda till en stor triss vinst för den som har tur.

Skraplotter med ett ogenomskinligt skikt, har under sin utveckling även gjorts spelbara via internet. Lotter via nätet kallas för digitala skraplotter och kan skrapas vart du än befinner dig, så länge du har en dator med internet.

Det finns flera olika spelsajter som erbjuder skrap av denna sortens skraplott. Några av de spelsajter som finns online är bland annat Svenska Spel, Unibet och ComeOn.

En av världens största spelsajter är ComeOn.com. Detta spelbolag har funnits sedan de först startade sin utveckling i 2001. Bettson har spelare runt om i Europa och erbjuder dem olika sorters spelautomater att ta del utav via deras hemsida. Några av de avdelningar som du kan besöka och spela hos Bettson är t.ex. deras Casino, Poker, Lotter och Games.

Bland den mest använda av avdelningarna hos Bettson är givetvis deras Lotter. Lotter avdelningen innehåller alla sorters skraplotter som man kan finna i deras lobby under olika kategorier såsom Fantasi skraplotter, Sport skraplotter och Klassiska skraplotter.

Under kategorin Klassiska skraplotter kan man finna t.ex. en Trioskraplott och 3Wow. Dessa är några av de mest spelade online. De har stora vinster och är nöjsamma.

Trioskraplott

Detta lotteri går ut på att man ska skrapa en lott som man väljer i början av spelet själv. Om man skulle skrapa fram tre matchande summor vinner man en vinst. Denna vinst kan även bli multiplicerad. För att se den vinst som du får måste du checka den ruta som finns nere i det högra hörnet. Men en Trioskraplott kan man vinna opp till en miljon kronor.

3Wow skraplott

Detta spel går ut på att man ska skrapa en lott och se om man har tur och skrapar fram tre liknande summor. En 3Wow kan även bli multiplicerad. Med 3Wow kan man bland annat vinna 55 000 kronor i månaden i 15 år, men om man skulle skrapa fram tre klöver kan man vinna den högsta vinsten i spelet.

Hos Bettson kan man även skrapa gratis skraplotter genom att välja att spela på skoj. Detta val kommer fram när en ruta dyker upp på din skärm efter att du valt en skraplott att spela från lobbyn.

Raspa en Trioskraplott hos Bettson och ha chansen att vinna opp till en miljon kronor.

Spela Trio Skraplott Här